finnlamelli neljän talon aloyhtiö

Ammattirakentajille

Finnlamellin hirsikodit ovat erinomainen sijoitus ammatti- ja sijoittajarakentajille. Kokemus ja hiotut prosessimme takaavat helpon, onnistuneen ja kannattavan projektin.

Finnlamelli on suomalaisten ykkösvalinta muuttovalmiiden hirsitalojen rakentajana. Eikä ihme, ovathan helppous, laatu ja luotettavuus tärkeitä valintakriteerejä kumppanin valinnassa elämän tärkeimmälle kotimatkalle.

Myös ammatti- ja sijoittajarakentamisessa oikean kumppanin valinnalla on merkitystä. Kokonaisuuden helppous, pitävä aikataulu ja hinta ovat tae tuottavalle liiketoiminnalle. Finnlamellin kanssa sijoituskohteesi rakentuvat osaavien ammattilaisten käsissä. Olemme kumppanisi koko rakentamisen ajan, aina suunnittelusta lähtien.

Palvelut ammatti- ja sijoittajarakentajille

Toteutamme kanssasi kolmen ja sitä suuremman talon kokonaisuudet, oli kyse sitten omakotitaloista, pari- tai rivitaloista tai loma-asunnoista. Asiakkaitamme ovat sijoittajat, pienet rakennusliikkeet, grynditoimintaa harjoittavat yksityishenkilöt sekä asunto-osakeyhtiöt.

Kartoitamme kanssasi kohteellesi sopivan toimituslaajuuden kolmesta toimitusvaihtoehdostamme:

Muuttovalmis

Muuttovalmis hirsitalo on huolettomuutta ja helppoutta arvostavan ammatti- ja sijoittajarakentajan paras valinta. Sijoituskohteesi rakentuu perustuksista lähtien Finnlamellin valvonnassa. Saat yhdellä sopimuksella muuttovalmiin projektin, joka toteutuu sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla. Käytössäsi on markkinoiden laajin muuttovalmis toimitussisältö.

Sisustusvalmis

Sisustusvalmiissa hirsitalossa Finnlamellilla on vastuu ylivoimaisesti vaikeimmasta osuudesta, eli pystytyksen ohella LVI- ja sähkötöistä sekä tarvikkeista. Viimeistelet kohteiden pinnat itse tai valitsemasi toimijan kanssa.

Hirsitalopaketti

Hirsitalopakettimme toimitetaan valmiiksi pystytettynä eli tehdasasennettuna. Kohde on nopeasti ulkoa valmis ja sisätilojen rakentaminen voi alkaa. Eri toimitusvaihtoehdoista löydät itsellesi parhaan kokonaisuuden.

finnlamelli-hirsitaloyhtio

Miksi valita kumppaniksi Finnlamelli?

Meillä Finnlamellilla on pisin kokemus lamellihirrestä ja muuttovalmiista hirsitaloista. Asiakkaanamme saat selkeän kokonaisuuden lisäksi helpon rakennusprojektin.

Tarjoamme sinulle:

Olemme osa suomalaista kotien ja tilojen DEN-konsernia

DEN on suomalainen yritys, jonka juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 500 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 209 miljoonaa euroa.

DEN on muuttovalmiiden omakotitalojen markkinajohtaja Suomessa talobrändeillään Finnlamelli, Designtalo ja DENin ja Keskon yhteinen Ainoakoti. Konserniimme kuuluvat myös harraste-, varasto- ja toimitilojen Talliosake sekä talotekniikan suunnittelun ja asennusten huippuosaaja DEN Tekniikka. Vakavaraisena konsernina DEN tarjoaa toiminnallista ja taloudellista tukea brändeilleen ja on luotettava kumppani ammatti- ja sijoittajarakentajille nyt sekä tulevaisuudessa. Lue lisää: den.fi.

ammattirakentaminen finnlamelli taloyhtiö
finnlamelli taloyhtiö kodin keittö

Olemme täällä
sinua varten

Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista avainasiakaspäälliköltämme tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Harri Ruokonen

Avainasiakaspäällikkö
050 541 8790
if.ned@nenokour.irrah

Miksi valita hirsi rakennusmateriaaliksi?

Hirsikoti on fiksu sijoitus niin ammatti- ja sijoittajarakentajille kuin myös loppuasiakkaille. Moderni ja terveellinen hirsikoti houkuttelee asiakkaita, sillä se on haluttu pientalotyyppi, joka säilyttää hyvin jälleenmyyntiarvonsa. Hirsikotien kysyntä on kasvanut suuresti myös kaupungeissa.

Hengittävä, sisäilman kosteutta tasapainottava hirsi on terveellistä sisäilmaa arvostavien ykkösvalinta. Se on rakenteeltaan turvallinen ja kestää terveenä sukupolvelta toiselle. Hirsi on myös poikkeuksellisen pienipäästöinen rakennusmateriaali ja sillä onkin myönteisin ilmastovaikutus muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna.

Painumattomassa lamellihirressämme yhdistyvät modernin rakentamisen vaatimukset ja ikiaikaisen luonnonmateriaalin hyvää tekevät ominaisuudet. Kotimme rakennetaan painumattomasta RYHTI-hirrestä, jolle annamme 10 vuoden painumattomuustakuun ainoana Suomessa. Käytämme kotiemme rakennusmateriaalina suomalaista, PEFC-sertifioitua kuusta.


hirsitalo nokia olohuone2
Hirsitalon olohuone Kirkkonummi
Siimes 144 olohuone

Pitkä kokemus on onnistuneen projektin tae