finnlamelli neljän talon aloyhtiö

Ammattirakentajille

Finnlamelli toimittaa terveellisiä ja ekologisia hirsirakennuksia myös yrityksille ja julkisille toimijoille.

Finnlamelli on luotettava kumppani myös yrityksille

Finnlamelli tunnetaan korkealaatuisten hirsikotien rakentajana, mutta toteutamme laadukkaasti ja ammattitaidolla myös yritysten ja julkisten toimijoiden hirsirakennusprojekteja:

Vuosien varrella olemme vieneet menestyksekkäästi läpi erilaisia hirsirakentamisen projekteja. Yhteistyömallimme skaalautuu mutkattomasti projektin mukaan.

ammattirakentaminen finnlamelli taloyhtiö

Lue asiakkaiden kokemuksia yhteistyöstä Finnlamellin kanssa:

Rakennuttajayhtiöt valitsevat DEN Finlandin toistuvasti yhteistyökumppaniksi taloyhtiöhankkeisiin.

Finnlamelli valikoituu päiväkoti- ja kouluprojekteissa yhteistyökumppaniksi luotettavuuden, erinomaisen yhteistyön ja ensiluokkaisen tuotteen ansiosta.

Finnlamelli saa kiitosta joustavasta ja toimivasta yhteydenpidosta. Edustustilakokonaisuuden rakennusvaiheet etenivät ongelmitta ja rakennus valmistui sovitusti ajallaan.

Hirsirakentaminen on ympäristö-ystävällistä

Ympäristöystävällinen valinta

Hirsitalo on ympäristöystävällinen valinta, sillä puu on uusiutuva luonnonmateriaali, hirsien valmistamiseen kuluu vain vähän energiaa ja hirren eristävyys auttaa pitämään rakennuksen energiankulutuksen matalana.

Hirsi on hiilineutraali materiaali

Hirsi sitoo elinkaarensa aikana hiilidioksidia moninkertaisesti siihen nähden, mitä sen valmistuksen aikana vapautuu ilmakehään.

Puu on kestävä materiaali

Hyvin rakennetut hirsirakennukset voivat kestää vuosikymmeniä tai jopa vuosisatoja.

Materiaalihävikkiä syntyy vähän

Hirret valmistetaan millintarkasti tehtaassa, mikä vähentää rakennusjätteen määrää.

Hirren eristyskyky on erinomainen

Hirren luonnollinen eristävyys auttaa pitämään rakennuksen energiankulutuksen alhaisena ja vähentämään lämpöhäviötä talon rakenteissa.

Puu on uusiutuva luonnonvara

Metsien asianmukainen hoito ja uudistaminen varmistavat, että puuta saadaan jatkossakin käyttöön rakentamiseen.

Hirsirakennuksessa on terveellinen sisäilma

Hirsi on luonnollinen ja hengittävä materiaali, joka tasaa tehokkaasti sisäilman kosteus- ja lämpötilavaihteluita, eli talvella hirsirakennus pysyy lämpimänä ja kesällä sopivan viileänä. Hirsitalossa ilma vaihtuu luonnollisesti ja esteettä, mikä takaa korkean sisäilman laadun.

Kun koko seinärakenne on valmistettu yhdestä ja samasta materiaalista, kuusihirrestä, seinän sisään ei pääse kerääntymään kosteutta.

Finnlamellilla on pitkät perinteet hirsirakentamisessa

Finnlamelli on valmistanut vuodesta 1995 lähtien noin 15 000 hirsirakenteista omakotitaloa ja vapaa-ajan rakennusta. Tätä vahvaa hirsirakentamisen osaamista hyödynnetään myös Finnlamellin yksityiselle ja julkiselle sektorille toteutettavissa hirsirakennushankeissa.

Finnlamellilla on pitkän kokemuksen ja vahvan hirsirakentamisen osaamisen lisäksi tarvittavaa joustavuutta ja projektiosaamista sekä riittävät resurssit ainutlaatuisten hirsirakennusten suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Finnlamelli on 100 % suomalainen toimija

Finnlamelli on täysin kotimainen toimija, ja rakennuksissa käytettävät hirret valmistetaan suomalaisesta PEFC-sertifioidusta kuusipuusta omalla tehtaalla Alajärvellä. Tämä takaa katkeamattoman ketjun laadunvarmistuksessa sekä suunnittelun mukaisen toteutuksen.

päiväkoti Nuotiopiiren pystytys Vaasassa
Finnlamellin työntekijöitä tehtaalla

Nopea toimitus ja edulliset kustannukset

Tehokas toimintamallimme ja edistyksellinen hirsiteknologiamme lyhentävät työmaiden kokonaiskestoa ja varmistavat toimituksen ajallaan – työturvallisuudesta tinkimättä ja ilman kustannusvuotoa. Kun resurssien käyttö tehostuu, rahoituskustannukset laskevat.

Kokonaisuuden hallinta ja ennakointi ovat Finnlamellin erityisiä vahvuuksia:

Vuosien varrella olemme vieneet menestyksekkäästi läpi erilaisia hirsirakentamisen projekteja, kuten kouluja, rivitaloja, ravintoloita ja lomakeskuksia. Yhteistyömallimme skaalautuu mutkattomasti projektin mukaan.

Lue lisää erilaisista hirsirakennusprojekteistamme seuraavilta alasivuilta.

Palvelumme ammattirakentajille

Hirsipäiväkodit ja hirsikoulut

Hirsirakenteinen päiväkoti tai koulu takaa lapsille ja nuorille terveellisen ja turvallisen oppimisympäristön. Hirsirakennus on lisäksi ekologinen ja tunnelmaltaan kodinomainen. Finnlamelli on kehittänyt hirsisen oppimisympäristön, joka toimii käyttötarpeen mukaan niin kouluna kuin päiväkotinakin. Hirsinen oppimisympäristö on edullinen ja nopea pystyttää, siirrettävä ja muunneltava sekä sisäilmaltaan terveellinen ja pedagogisesti toimiva.
Lue lisää

Hotellit, ravintolat ja loma-asunnot

Tänä päivänä ravintoloilta ja hotelleilta sekä loma-asunnoilta ja -keskuksilta vaaditaan korkeaa tasoa. Lamellihirsi on erinomainen valinta kaikenlaisten julkisessa käytössä olevien tilojen rakennusmateriaaliksi. Finnlamelli toimittaa hirsirakennukset yritysten erilaisiin tarpeisiin korkealla ammattitaidolla ja laadukkain materiaalein.
Lue lisää

Muut julkiset rakennukset

Toteutamme ammattitaidolla myös muita julkisia hirsirakennushankkeita, kuten esimerkiksi kirjastoja, toiminta- ja palvelukeskuksia, seurakuntataloja ja eläinlääkäriasemia. Yhteistyömallimme skaalautuu joustavasti projektin mukaan.
Lue lisää

Referenssit

Vuosien varrella olemme vieneet menestyksekkäästi läpi erilaisia hirsirakentamisen projekteja. Tutustu toteuttamiimme ammattiprojekteihin.

Lisätietoja ja yhteydenotot

Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Tero Havinen

Projektimyynti
040 023 4172
if.illemalnnif@nenivah.oret

Harri Ruokonen

Ammattirakentajamyynti
050 541 8790
if.ned@nenokour.irrah

Finnlamelli hirsihuvila Kirkkonummi_keittiö

”Teimme erinomaisen kumppanivalinnan, minimoimme oman rakentamisen osuuden sekä kokemattomuudestamme johtuvat riskit.”

Mika Alhola, VillaGo

Miksi valita hirsi rakennusmateriaaliksi?

Hirsikoti on fiksu sijoitus niin ammatti- ja sijoittajarakentajille kuin myös loppuasiakkaille. Moderni ja terveellinen hirsikoti houkuttelee asiakkaita, sillä se on haluttu pientalotyyppi, joka säilyttää hyvin jälleenmyyntiarvonsa. Hirsikotien kysyntä on kasvanut suuresti myös kaupungeissa.

Hengittävä, sisäilman kosteutta tasapainottava hirsi on terveellistä sisäilmaa arvostavien ykkösvalinta. Se on rakenteeltaan turvallinen ja kestää terveenä sukupolvelta toiselle. Hirsi on myös poikkeuksellisen pienipäästöinen rakennusmateriaali ja sillä onkin myönteisin ilmastovaikutus muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna.

Painumattomassa lamellihirressämme yhdistyvät modernin rakentamisen vaatimukset ja ikiaikaisen luonnonmateriaalin hyvää tekevät ominaisuudet. Kotimme rakennetaan painumattomasta RYHTI-hirrestä, jolle annamme 10 vuoden painumattomuustakuun ainoana Suomessa. Käytämme kotiemme rakennusmateriaalina suomalaista, PEFC-sertifioitua kuusta.


hirsitalo nokia olohuone2
Hirsitalon olohuone Kirkkonummi
Siimes 144 olohuone

Pitkä kokemus on onnistuneen projektin tae