hirsitalopaketit finnlamelli

Hirsitalopaketit

Hirsitalopaketti – vai sittenkin muuttovalmis tai sisustusvalmis hirsitalo?

Hirsitalon itse rakentamiseen sisältyy monia ammattirakentajan töitä, joten on hyvä miettiä tarkkaan sopiiko tämä rakentamisen malli sinun elämäntilanteeseesi. Kannattaa tutustua myös muihin hirsitalon toimitustapoihin, joissa velvoitteesi ovat vähäisemmät.

Olemme suomalaisten ykkösvalinta muuttovalmiiden hirsitalojen rakentajana. Juuri helppouden ja selkeyden vuoksi muuttovalmis on se rakentamisen malli, jota suosittelemme.


hirsitalo savonlinna keittiö maisemalla

Muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmis hirsitalo on huolettomuutta ja helppoutta arvostavan rakentajan paras valinta. Kotisi on rakennettu perustuksista lähtien Finnlamellin valvonnassa. Muuttovalmis on ainoa hirsitalorakentamisen malli, jossa tiedät oikeasti etukäteen paljonko uusi kotisi tulee maksamaan.

Sisustusvalmis hirsitalo olohuone

Sisustusvalmis hirsitalo

Näe oma kädenjälkesi hirsikotisi sisustuksessa. Valitset ja viimeistelet sekä asennat itse sisätilojen pintamateriaalit ja asennat kalusteet. Meillä Finnlamellilla on vastuu ylivoimaisesti vaikeimmasta osuudesta hirsitalon rakentamisessa, eli pystyksen ohella LVI- ja sähkötöistä sekä tarvikkeista.

Hirsitalopaketit omatoimirakentajille

Ryhtyessäsi rakentamaan hirsikotia talopakettina, sinun on tärkeää tietää vastuusi ja tehtävän työn laajuus. Pakettitoimituksessa sinulla on käytössäsi koko hirsitalomallistomme, jonka pohjalta voit rakentaa oman yksilöllisen kotisi.

Finnlamellin hirsitalo­paketissa on markkinoi­den laajin esivalmistelu­aste

Käytössäsi ylivertaisen laadukas kuusihirsi

Ainutlaatuisen valmistustekniikan ja kuusipuun erityisominaisuuksien ansiosta lamellihirtesi on tavallista kestävämpää ja halkeilee vähemmän.

Ensiluokkainen palvelu

Saat meiltä ensiluokkaisen myyjäpalvelun ja suunnittelun sekä tarjouksen, joka vastaa sinun tarpeisiisi. Asiantuntijoidemme tekninen osaaminen on alansa parasta.

Esivalmistelun ansiosta kotisi pystytetään vauhdilla

Meiltä saat markkinoiden pisimmälle tehdasoloissa työstetyt hirret sekä valmiit pääty- ja räystäselementit. Näin talon pystyttäminen on helpompaa ja nopeampaa.

10 vuoden painumattomuustakuu

Jämäkkä RYHTI-hirtemme on saatavissa myös tehdasasennettuihin talopaketteihin. Saat tehtaan myöntämän painumatto-muustakuun myös käyttämällä pystytysmestaripalveluamme.

Yksilöllinen koti Finnlamellin hirsitalopaketilla

Oman hirsikotisi rakentamista suunnitellessa käytössäsi on koko hirsitalomallistomme. Voit yksilöidä hirsitalostasi itsesi näköisen. Suunnittelussa sinua palvelevat osaavat myyjämme, joiden tekninen asiantuntemus on alansa parasta.

Suunnittelu voi pohjautua valmiiseen hirsitalomalliimme tai omiin kuviin. Tekemiesi valintojen pohjalta laadimme sinulle ensiluokkaiset luonnokset. Pääset myös tutustumaan taloosi etukäteen virtuaalisen Feel 5D -mallinnuksen avulla, joka antaa elävämmän kuvan tulevasta kodistasi. Valintojesi pohjalta laadimme tarjouksen, joka vastaa tarpeisiisi.

Pystytysmestari avuksi hirsitalopaketin asennukseen

Jos talonrakennus on sinulle tuttua puuhaa, onnistuu hirsitalopaketin asennus kätevästi Finnlamellin selkeillä rakennusohjeilla.

Jos talopakettisi rakentuu painumattomasta RYHTI-hirrestä, ja haluat hyödyntää 10 vuoden painumattomuustakuumme, tulee talosi rungon olla Finnlamellin ammattilaisten asentama. Tälle on myös vaihtoehto: pystytysmestaripalvelu.

Rakentaminen Finnlamellin pystytysmestarin kanssa toimii siten, että järjestät tavalliseen tapaan timpurit ja asentajat, mutta lisäksi työmaalla asennusta johtamassa on Finnlamellin pystytysmestari, joka takaa sen, että hirsitalon kehikko asennetaan oikein. Näin saat RYHTI-hirren 10 vuoden painumattomuustakuun, ja samalla hirsitalosi pystytys sujuu jouhevammin.

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

Ota yhteyttä paikkakuntasi talopakettimyyjään tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Valitse sinulle sopivin hirsitalopaketti

Löydä yhdessä myyjämme kanssa sinulle sopivin hirsitalopaketti. Kaikki toimitusvaihtoehtomme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi valita mukaan myös tarvikkeita, jotka eivät sisälly valmiiseen toimitusvaihtoehtoon.

Tutustu tarkemmin kaikkiin tarjoamiimme vaihtoehtoihin talopakettien toimitussisällössämme tai ota meihin yhteyttä. Kaikki toimituspakettimme sisältävät runsaasti tarvike- ja asennusoptioita. Sopimuksen mukaan saat myös haluamasi tarvikkeet työmaalle toimitettuna tai jopa asennettuna.

Hirsitalon M-paketin toimitussisältö

Sisältää muun muassa

Hirsitalon L-paketin toimitussisältö

Sisältää M-toimituspakettiin lukeutuvien lisäksi muun muassa

Hirsitalon XL-paketin toimitussisältö

Sisältää L-toimituspakettiin lukeutuvien lisäksi muun muassa


Pouta 136

Tutustu uudistuneeseen hirsitalomallistoon

Hirsitalomallistomme luo lähtöruudun mielikuvituksellesi. Voit suunnitella tulevaa kotiasi yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.