Hirsitalopaketit

Tehdasasennus vakiona hirsitalopakettiisi

Valitsemalla kotimaisen Finnlamellin hirsitalopaketin, hyödyt markkinoiden laajimmasta esivalmisteluasteesta. Eikä siinä vielä kaikki. Teimme talopaketista helpomman, turvallisemman ja nopeamman!

Finnlamellin hirsitalopaketti toimitetaan aina valmiiksi pystytettynä, eli tehdasasennettuna. Pystytyspalvelumme ansiosta hirsikotisi nousee ilahduttavan nopeasti säältä suojaan kaikkina vuodenaikoina. Samalla tiedät, että työmaalla pysytään aikataulussa, huolehditaan työturvallisuudesta ja työt tehdään tehdastakuulla.

Lisäksi rakentaminen sujuu stressittömämmin, kun voit jakaa vastuuta kokeneiden ammattilaistemme kanssa. Saat unelmiesi hirsikodin nopeasti ulkoa valmiiksi, jolloin voit käyttää arvokkaan aikasi ja voimavarasi kodin tai huvilan ja sisäpintaratkaisujen työstämiseen.

Meiltä saat kotisi myös muutto- tai sisustusvalmiina. Tutustu!

Vain Finnlamellilla vakiotoimituksen tehdasasennukseen kuuluu takuu.

Mielenrauhaa rakentamisen aloitukseen

Finnlamellin hirsitalopakettitoimituksella varmistat kotisi työmaalle selkeän vastuunjaon sekä tulevalle kodillesi kattavan tehtaan asennustakuun. Näin hyödyt Finnlamellin tehdasasennuksesta:

  • Huolehdimme yhdessä työmaanne turvallisuudesta talopaketin asennustyön aikana. Finnlamelli on osa DENiä, joka on edelläkävijä työturvallisuusasioissa.
  • Saat toimituksen ja pystytyksen juuri sovittuna ajankohtana.
  • Kokeneet hirsitaloasentajamme hoitavat pystytyksen tehtaan asennustakuulla.
  • Lisäksi saat halutessasi LVI- ja sähköasennukset ammattitaitoisten putki- ja sähkömiestemme tekemänä.
  • Voit valita kotiisi painumattoman RYHTI-hirren, joka on saatavissa tehdasasennettuihin talopaketteihin. Valitsemalla RYHTI-hirren saat myös tehtaan myöntämän painumattomuustakuun.
  • Saat tehdasasennuksen turvallisesti talvellakin.

Talopakettien toimitussisällöt ovat saatavissa L tai XL-pakettina asennuksineen. Tutustu tarkemmin talopakettien toimitussisältöihin.

Kysy lisää lähimmältä myyjältäsi tai jätä meille tarjouspyyntö!

Painumaton. Voittamaton. Takuulla.

Finnlamellin RYHTI on edistyksellinen painumaton hirsi, jonka ansiosta hirret pystytään liittämään toisiinsa ennennäkemättömän tarkasti. Esteettinen silmä lepää, ja rohkeatkin ratkaisut, kuten ajatuksen ohuet linjat ja näyttävät lasipinnat, tuovat tämän päivän hirsiasumiseen sopivan ripauksen suuren maailman tuulahduksia.

Katso lisää: Ryhti – painumaton hirsi