hirsitalopaketit finnlamelli

Hirsitalopaketit – kodiksi tai vapaa-ajan asunnoksi

Rakentamisen iloa – yksilöllisiä ratkaisuja ja valintoja

Finnlamellin hirsitalopaketti on oivallinen valinta, kun haluat rakentaa itse tai jatkaa tehtaanasennuksen jälkeen oman kotisi tai vapaa-ajan kohteen toteutusta.

Voit toteuttaa upeita yksilöllisiä ratkaisuja Finnlamellin laadukkailla hirsivaihtoehdoilla sekä rakenneratkaisuilla. Oman työn osuudella voit iloita ja nauttia oman kädenjäljen näkemisestä.

Olipa valintasi tehdasasennettu painumaton RYHTI-hirsi tai perinteinen lamellihirsi, niin saat aina huippuluokan kotimaisen, kestävän ja terveellisen Finnlamelli-kodin!

Hirsitalopaketit omatoimirakentajille

Suunnitellaan yhdessä perheesi tarpeita vastaava koti. Pakettitoimituksessa sinulla on käytössäsi koko hirsitalomallistomme, jonka pohjalta voit rakentaa oman yksilöllisen kotisi.

Yhdessä myyjämme kanssa voitte koota juuri teille sopivan kokonaisuuden niin toimituslaajuuden kuin asennuksen suhteen.

Finnlamellin hirsitalo­paketissa on markkinoi­den laajin esivalmistelu­aste

Käytössäsi ylivertaisen laadukas kuusihirsi

Ainutlaatuisen valmistustekniikan ja kuusipuun erityisominaisuuksien ansiosta lamellihirtesi on tavallista kestävämpää ja halkeilee vähemmän.

Ensiluokkainen palvelu

Saat meiltä ensiluokkaisen myyjäpalvelun ja suunnittelun sekä tarjouksen, joka vastaa sinun tarpeisiisi. Asiantuntijoidemme tekninen osaaminen on alansa parasta.

Esivalmistelun ansiosta kotisi pystytetään vauhdilla

Meiltä saat markkinoiden pisimmälle tehdasoloissa työstetyt hirret sekä valmiit pääty- ja räystäselementit. Näin talon pystyttäminen on helpompaa ja nopeampaa.

10 vuoden painumattomuustakuu

Jämäkkä RYHTI-hirtemme on saatavissa myös tehdasasennettuihin talopaketteihin. Saat tehtaan myöntämän painumatto-muustakuun myös käyttämällä pystytysmestaripalveluamme.

Yksilöllinen koti Finnlamellin hirsitalopaketilla

Oman hirsikotisi rakentamista suunnitellessa käytössäsi on koko hirsitalomallistomme. Voit yksilöidä hirsitalostasi itsesi näköisen. Suunnittelussa sinua palvelevat osaavat myyjämme, joiden tekninen asiantuntemus on alansa parasta.

Suunnittelu voi pohjautua valmiiseen hirsitalomalliimme tai omiin kuviin. Tekemiesi valintojen pohjalta laadimme sinulle ensiluokkaiset luonnokset. Pääset myös tutustumaan taloosi etukäteen virtuaalisen Feel 5D -mallinnuksen avulla, joka antaa elävämmän kuvan tulevasta kodistasi. Valintojesi pohjalta laadimme tarjouksen, joka vastaa tarpeisiisi.

Pystytysmestari avuksi hirsitalopaketin asennukseen

Jos talonrakennus on sinulle tuttua puuhaa, onnistuu hirsitalopaketin asennus kätevästi Finnlamellin selkeillä rakennusohjeilla.

Jos talopakettisi rakentuu painumattomasta RYHTI-hirrestä, ja haluat hyödyntää 10 vuoden painumattomuustakuumme, tulee talosi rungon olla Finnlamellin ammattilaisten asentama. Tälle on myös vaihtoehto: pystytysmestaripalvelu.

Rakentaminen Finnlamellin pystytysmestarin kanssa toimii siten, että järjestät tavalliseen tapaan timpurit ja asentajat, mutta lisäksi työmaalla asennusta johtamassa on Finnlamellin pystytysmestari, joka takaa sen, että hirsitalon kehikko asennetaan oikein. Näin saat RYHTI-hirren 10 vuoden painumattomuustakuun, ja samalla hirsitalosi pystytys sujuu jouhevammin.

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

Ota yhteyttä paikkakuntasi talopakettimyyjään tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Valitse sinulle sopivin hirsitalopaketti

Löydä yhdessä myyjämme kanssa sinulle sopivin hirsitalopaketti. Kaikki toimitusvaihtoehtomme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi valita mukaan myös tarvikkeita, jotka eivät sisälly valmiiseen toimitusvaihtoehtoon.

Tutustu tarkemmin kaikkiin tarjoamiimme vaihtoehtoihin talopakettien toimitussisällössämme tai ota meihin yhteyttä. Kaikki toimituspakettimme sisältävät runsaasti tarvike- ja asennusoptioita. Sopimuksen mukaan saat myös haluamasi tarvikkeet työmaalle toimitettuna tai jopa asennettuna.

Toimitussisältömme sisältää

Hirsitalon M-paketin toimitussisältö mm.

Hirsitalon L-paketin toimitussisältö mm.

XL-paketilla sekä muilla optioilla voit täydentää toimituslaajuuden kokonaisuuttasi mm.

tarvikkeina tai suunnitelmina

Finnlamellin kattavat asennuslaajuudet

M-asennussisältö

L-asennussisältö

Kysy tarkempi toimitussisältö paikalliselta Finnlamelli-myyjältäsi!


Hirsitalopaketti – vai muuttovalmis tai sisustusvalmis hirsitalo?

Hirsitalon itse rakentamiseen sisältyy monia töitä, joten on hyvä punnita sopiiko tämä rakentamisen malli sinun elämäntilanteeseesi. Meiltä saat hirsipaketin myös sisustus- ja muuttovalmiina, mikäli niin toivot.

Olemme suomalaisten ykkösvalinta myös muuttovalmiiden hirsitalojen rakentajana.

Sisustusvalmis hirsitalo olohuone
hirsitalo savonlinna keittiö maisemalla
Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.