Sisustusvalmis hirsitalo olohuone 2

Sisustusvalmis hirsitalo

Viimeistele kotisi sisätilat omin käsin. Me huolehdimme rakentamisen vaativimmasta osuudesta, eli kotisi pystytyksestä ja LVIS-töistä.

Yhdistä hirsikodis­sasi oma luovuutesi Finn­lamellin osaamiseen ja laatuun

Viimeistele hirsikotisi itse

Voit hankkia kodin pintamateriaalit sekä kiintokalusteet kodinkoneineen haluamiltasi toimittajilta ja ja asentaa ne itse.

Me hoidamme vaikeimman osuuden puolestasi

Talosi rakentamisen ohella huolehdimme ja otamme vastuun LVI- ja sähkötöistä sekä tarvikkeista. Suunnitelmat sekä vastuu rakentamisen järjestämisestä, laadusta ja turvallisuudesta on meillä.

Tiedät tarkalleen milloin kotisi on valmis

Kun olet saanut rakennusluvan, tiedät päivämäärän milloin kotisi luovutetaan sinulle ja voit suunnitella sisätilojen työt sen mukaan.

Hirsitalomallistomme on käytettävissäsi

Valitse mieleinen koti hirsitalomallistostamme ja suunnittele yhdessä asiantuntijamme kanssa siitä sinulle sopiva, pohjaratkaisusta kattoprofiiliin.

Astu valintojen maailmaan

Jokainen muunneltavan hirsitalomallistomme koti tarjoaa sinulle joukon valmiiksi mietittyjä ratkaisuja, joita voit tarvittaessa muunnella edelleen oman mieltymyksesi mukaan.

Pidätkö talon ilmeestä, mutta haluaisit ryhmitellä makuuhuoneet eri tavalla? Tykkäätkö talon pohjaratkaisusta, mutta terassi voisi olla isompi? Kaikki tämä ja paljon muuta onnistuu vaivatta muunneltavan mallistomme kanssa. 

lapsen mittaus hirsitalossa

Finnlamelli on Suomen suosituin muuttovalmiiden hirsitalojen rakentaja

Sisustusvalmis hirsitalo on riisuttu versio muuttovalmiista. Hyödynnät pitkää kokemustamme lamellihirrestä sekä siitä rakentamisesta, mutta viimeistelet kotisi sisätilat itse.

Meillä on tyytyväiset asiakkaat

Finnlamellin hirsikodit ovat markkinoiden laadukkaimpia ja asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä. NPS:mme vuonna 2021 oli 63.

Joustavaa suunnittelua ja laadukasta rakentamista

Hirsitalomallistomme tarjoaa sinulle tuhansia yhdistelmiä, joista valita ja inspiroitua. Suunnittelu on osa kokemuksen karaisemaa prosessiamme, joka varmistaa että sinun ideasi toteutetaan oikein, turvallisesti ja laadukkaasti.

Ainoana Suomessa hirrelle 10 vuoden painumattomuustakuu

Finnlamellin aidosti painumaton RYHTI-hirsi tekee kotisi rakenteista entistäkin jämäkämmät ja mahdollistaa näin nykyaikaiset linjakkaat suunnitteluratkaisut.

Rehti 131

Muunneltava vai Rehti -muuttovalmis hirsitalo?

Muunneltava mallistomme luo vain lähtöruudun mielikuvituksellesi. Voit suunnitella tulevaa kotiasi yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Jos taas valinnan helppous, kustannustehokkuus ja nopea eteneminen ovat sinulle perusteellista räätälöintiä mieluisampi vaihtoehto, tutustu Rehti-mallistoomme.

Finnlmaelli hirsitalo Vaasa julkisivu
Finnlamelli hirsitalo ruokailuhuone Vaasa

Vastuut sisustusvalmiin hirsitalon rakentamisessa

Sisustusvalmiina hirsikotisi on luovutusvaiheessa valmis sisätöiden aloittamiselle. Me olemme rakentaneet kodin puolestasi, perustuksista pystytykseen ja LVIS-tekniikan asennukseen. 

Kaikki oman rakentamisemme aikaiset alihankintaan, asentamiseen ja viimeistelyyn liittyvät kysymykset ovat Finnlamellin rakennustiimin vastuulla. Saatamme talon ulkopuolelta täysin valmiiksi.

Eriteltynä me huolehdimme:

Sinun vastuullasi ovat

Sisustustöihin lukeutuvat hankintoineen ja asennuksineen

Hirsikotisi suunnitteluvaiheessa voit valita jonkin valmiista malleistamme tai suunnitella yhdessä asiantuntijamme kanssa mielesesi kodin. Muunteluvaihtoehtoja on tuhansia, lähtien pohjaratkaisusta kattoprofiili.

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

Ota yhteyttä paikkakuntasi myyjään tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Näin nopeasti siustusvalmis hirsitalosi valmistuu

Ennen rakentamisen aloittamista

Rakentaminen alkaa

Hirsiunelmasi on valmis!  Astu sisään, pistä muuttosauna lämpiämään ja hengitä kotisi puhdasta sisäilmaa. Tästä alkaa elämä uudessa hirsikodissa!

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.