Hirsitalon olohuone Kirkkonummi

Medialle

Tältä sivulta löydät Finnlamellin painokelpoiset logot sekä julkaisuvapaat kuvat. Ilmoitukset kuvien käytöstä, lisäkysymykset sekä pyynnöt painokelpoisista kuvista ja muusta aineistosta vastaanottaa markkinointitiimimme, jonka tavoitat sähköpostilla if.ned@itnionikkram.

Finnlamelli lyhyesti

Vuonna 1995 perustettu Finnlamelli ammentaa juurensa suomalaisen saha- ja hirsitaloteollisuuden pitkästä perinteestä ja osaamisesta. Tätä tietotaitoa jalostaen Finnlamelli nousi ekologisen hirsitalorakentamisen ja lamellihirsiteknologian johtavaksi kehittäjäksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Tänä päivänä Finnlamelli on Suomen muuttovalmiiden hirsitalojen markkinajohtaja. Tuotannosta noin viidennes menee vientiin, pääosin Ruotsiin, Norjaan, Japaniin ja Alankomaihin.

Finnlamellin palvelut ulottuvat kotien ja huviloiden lisäksi myös mm. kouluihin ja päiväkoteihin. Hirsitalojen sisäolosuhteet ovat ylivoimaiset, ja hirsi myös sitoo kaikista rakennusmateriaaleista eniten hiiltä.

Olemme osa suomalaista DEN-konsernia, joka rakentaa elämästä parempaa tila kerrallaan. DENin juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Konsernissa työskentelee yli 520 ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 174 miljoonaa euroa. DENin pääomistajia ovat CapManin hallinnoimat rahastot ja muina osakkaina Suomen Teollisuussijoitus sekä yrityksen henkilökuntaa.

Logot painoaineistoihin

Julkaisuvapaat kuvat

finnlamelli linnamajuri olohuone
Finnlamelli Linnamajuri, Tuusulan Asuntomessut 2020
Finnlamelli Linnamajuri makuuhuone 2
Finnlamelli Linnamajuri, Tuusulan Asuntomessut 2020
finnlamelli linnamajuri lastenhuone
Finnlamelli Linnamajuri, Tuusulan Asuntomessut 2020
Finnlamelli Linnamajuri, Tuusulan Asuntomessut 2020
Rehti 108
Yllättävän edullinen Rehti 108
Rehti 124
Yllättävän edullinen Rehti 124
Hohde 115
Hohde 115
Aava 148
Aava 148
Pouta 136
Pouta 136
siimes 157
Siimes 157