Finnlamelli

Finnlamelli tarjoaa todellista lamellihirsiosaamista pisimmällä kokemuksella, sillä juuri finnlamellilaiset ovat lamellihirsitekniikan alkuperäisiä keksijöitä ja kehittäjiä. Siksi Finnlamelli on tunnettu ja arvostettu talotehdas myös maailmalla.

Lamellihirren tarina alkoi juurikin Alajärvellä, jo kolme vuosikymmentä sitten. Hirsirakentamisella, nikkareilla ja sydänpuulla on täällä pitkät perinteet, joita tämän päivän ammattilaisemme jatkavat.

Osaava ja sitoutunut henkilöstö on ehdoton voimavaramme, josta myös sinä hyödyt taloa rakentaessa. Valitsemalla meidät saman suunnittelupöydän ääreen saat asiantuntevan, kuuntelevan ja varmasti vastuunsa kantavan kumppanin hirsitalosi rakentamiseen. 

Nyt, yhdistettyämme osaamisemme kotimaisen Designtalon kanssa, saat käyttöösi pisimmän lamellihirsiosaamisen ohella myös maan parhaan muuttovalmisasiantuntijuuden.

Tervetuloa tutkitusti tyytyväisimpien hirsitaloasiakkaiden joukkoon!
(Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2016/17 RV.)

 

Meidän kanssamme et jää yksin

Oman kodin rakennuttaminen on yksi elämän suurimmista päätöksistä. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla se vaikein. Autamme ja neuvomme sinua mielellämme kotimatkasi kaikissa vaiheissa: suunnittelussa, piirustuksissa sekä lupiin ja pystytyksiin liittyvissä asioissa. Rakennustutkimus RTS Oy:n mukaan Finnlamellilta saat palvelukseesi Suomen asiantuntevimmat hirsitalomyyjät (RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2016/17 RV).

Yrityksemme arvot

Laatu

Finnlamelli on kasvanut tiukassa markkinatilanteessa yhdeksi Suomen johtavista hirsitalotehtaista, joka vaalii laatua nykyaikaisella huipputeknologialla ja toimivilla tuotantotiloilla. Henkilökuntamme tinkimätön ammattitaito on menestyksemme avain. Olemme nopeasti kasvaessammekin onnistuneet rekrytoimaan ammattitaitoisia ja sitoutuneita työntekijöitä aina suunnittelusta tuotantoon.

Yksilöllisyys

Olemme ihanteellisen kokoinen talotehdas, jonka toimintaperiaatteena
on aina asiakkaan asettamista lähtökohdista alkava henkilökohtainen suunnittelu ja joustava toimitus. Yksilöllinen hirsikoti tai hirsihuvila syntyy siitä, että kuuntelemme tarpeitasi ja toiveitasi herkällä korvalla. Olethan sinä oman arkesi ja vapaa-ajanviettosi paras asiantuntija.

Luotettavuus

Olemme riittävän iso yritys hyödyntääksemme ison tehtaan tuotantoedut. Samalla pystymme tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja pitämään kiinni sovituista toimitusajoista. Uskomme yksilölliseen palveluun ja yhteistyöhön.