Hirsitalot

Kotia suunnitellessa pitää aloittaa perusteista. Mikä valita oman kodin rakennusmateriaaliksi?  Hirsitalo on paras mahdollinen valinta omaksi kodiksi. Hirsikoti on luonnostaan terveellinen ja ekologinen hirren omien ominaisuuksien ansiosta. Valjasta ainutlaatuinen ymmärryksemme kuusihirrestä ja muuttovalmisasiantuntijuudestamme käyttöösi ja lue miksi sinunkin kannattaa valita muuttovalmis hirsikoti. Kotimatka luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin alkaa tästä!

Sinulle suunniteltu hirsikoti

Oman kodin rakentaminen on suuri päätös. On siis hyvä tutkia ja tunnelmoida kaikessa rauhassa, millainen hirsitalo täyttää parhaiten kotia koskevat toiveesi. Lataa hirsitalokirjamme tai tilaa se ilmaiseksi suoraan kotiin ja varmistu valinnastasi!

hirsitalokirja Finnlamelli

Lataa tai tilaa hirsitalokirja

Muuttovalmis hirsitalo ilman huolia

Valitsemalla Suomen suosituimman muuttovalmiin hirsitalon saat makusi mukaisen, aidosti muuttovalmiin hirsikodin selkeästi yhdellä sopimuksella. Ammattilaisemme hoitavat kotisi rakentamisen ja aikataulutuksen puolestasi. Muuttopäivänkin voit merkitä kalenteriin heti rakennusluvan saatuasi.

Lue lisää muuttovalmiista hirsitaloista

Makuusi sopiva muuttovalmis hirsitalo

Aloita matkasi luonnollisesti parhaaseen kotiin tutustumalla hirsitalomallistoomme. Onko tyylisi moderni vai viehättääkö perhettäsi perinteinen hirsitalo? Haaveiletko kompaktista kodista vai avarista neliöistä? Millaiseen hirsitaloon sisustustyylisi istuisi? Tutustu hirsitaloihimme ja valitse sinulle sopivin joko perusmallistostamme tai yllättävän edullisesta Rehti-mallistostamme.

Tutustu hirsitalomallistoon

Aisti hirsitalon tunnelmaa

Tule kokemaan Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsikodit paikan päälle! Pääset hengittämään hirsitalon raikasta sisäilmaa ja inspiroitumaan sisustusvalinnoista. Voit myös aloittaa keskustelun omista hirsitalohaaveistasi paikallisen asiantuntijamme kanssa. Tutustu luonnollisesti parhaisiin hirsikoteihimme myös virtuaalisesti!

Katso tulevat taloesittelymme

Hirsitalo on viisas valinta

Tuskin mikään rakennusmateriaali sopii paremmin suomalaiseen maisemaan kuin hirsi. Hirsi kun on sieltä lähtöisinkin: suomalaisesta metsästä, lujaksi ja tiiviiksi kasvaneesta kuusipuusta. Materiaalina hirsi on 100 % luonnollinen, miellyttävä koskettaa ja kaunis katsella.

Hirsitalo on ympäristöystävällinen asumismuoto. Puu sitoo kasvaessaan itseensä hiilidioksidia, joka pysyy varastoituneena hirsitalon rakenteissa – jopa vuosisatojen ajan. Hirsitalossa lämmitysenergian tarve jää pieneksi, sillä hirsitalon lämmönvaraus ja -tasauskyky on erittäin hyvä.

Paitsi ympäristölle, hirsitalo on ystävällinen myös sinulle. Puu on taitava kosteudensäätäjä, joten sisäilman suhteellinen kosteus pysyy kodissasi tasapainossa. Lisäksi staattisen sähkön puuttuminen ehkäisee tehokkaasti pölyn muodostumista. Puhdas ja raikas sisäilma lisää Finnlamelli-hirsikotisi viihtyisyyttä ja tekee siitä erinomaisen valinnan myös allergikoille.

Hirsitalolla on Suomessa satojen vuosien perinteet. Olemme jatkaneet hirsirakentamisen vahvoja perinteitä yli 30 vuoden ajan ja hionneet taidon ja laadun huippuunsa omalla Alajärven tehtaallaamme. Hirsitalo on siis myös arvovalinta kotimaisuuden puolesta. Lisäksi pisimmän muuttovalmisrakentamisen kokemuksemme ansiosta saat eniten arvoa kodillesi ja mielenrauhaa rakentamisvaiheessa.

Valmistamme Alajärvellä hirret myös sinun tyyliisi ja maisemaasi sopivaan, aidosti muuttovalmiiseen Finnlamelli-hirsitaloon –  kotiin, joka on särmikkäästi moderni tai perinteisesti kodikas, vakiona kaikki hirsitalon hyvät ominaisuudet.

Ryhdikäs hirsitalo painumattomasta hirrestä

Finnlamellin RYHTI on edistyksellinen aidosti painumaton hirsi. Suomalaisesta kuusesta tehty hirsi antaa hirsitalon rakenteille jämäkkyyttä ja kodillesi hienostunutta ilmettä. Saat RYHTI-hirren vakiona muuttovalmiiseen hirsikotiisi – 10 vuoden painumattomuustakuulla ainoana Suomessa.

Tutustu RYHTI-hirteen

Hirsitalossa hengität vapaammin

Puu on taitava kosteudensäätäjä, joka hengittää luonnollisesti. Siksi hirsikotisi sisäilma on puhdasta ja terveellistä. Hirsikodissa myös perheesi allergikoilla on hyvä olla!

Lue lisää hirsitalon terveellisestä sisäilmasta

Hirsitalo on hyväksi ympäristölle

Huolehditko hiilijalanjäljestäsi? Valitse hirsitalo! Luonnolliset, hengittävät ja hiilidioksidia sitovat materiaalit sekä kevyet tuotantoprosessimme takaavat, että muuttovalmis Finnlamelli-hirsikotisi toimitetaan sinulle aina hiilineutraalina.

Lue lisää Hirsijalanjäljestä