Hirsitalot

Hirsitalon rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Muuttovalmis kotisi valmistuu yhdellä sopimuksella, jotta sinun ei tarvitse huolehtia.

Muuttovalmis vai
sisustusvalmis hirsitalo
– vai talopaketti?

Olemme suomalaisten ykkösvalinta muuttovalmiiden hirsitalojen rakentajana. Juuri helppouden ja selkeyden vuoksi muuttovalmis on se rakentamisen malli, jota suosittelemme, mutta osaavalle rakentajalle hyviä vaihtoehtoja on muitakin.

hirsitalo savonlinna keittiö maisemalla

Muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmis hirsitalo on huolettomuutta ja helppoutta arvostavan rakentajan paras valinta. Kotisi on rakennettu perustuksista lähtien Finnlamellin valvonnassa. Muuttovalmis on ainoa hirsitalorakentamisen malli, jossa tiedät oikeasti etukäteen paljonko uusi kotisi tulee maksamaan.
Lue lisää
Sisustusvalmis hirsitalo olohuone 2

Sisustusvalmis hirsitalo

Näe oma kädenjälkesi hirsikotisi sisustuksessa. Valitset ja viimeistelet sekä asennat itse sisätilojen pintamateriaalit ja asennat kalusteet. Meillä Finnlamellilla on vastuu ylivoimaisesti vaikeimmasta osuudesta hirsitalon rakentamisessa, eli pystyksen ohella LVI- ja sähkötöistä sekä tarvikkeista.
Lue lisää
hirsitalopaketit finnlamelli

Hirsitalopaketit

Hirsitalopaketti on osaavan rakentajan ratkaisu. Sinun on tärkeää tietää vastuusi ja tehtävän työn laajuus. Finnlamellin hirsitalopaketti toimitetaan sovittaessa valmiiksi pystytettynä, eli tehdasasennettuna. Kun hirsikotisi on nopeasti ulkoa valmis, voit keskittyä sisätilojen rakentamiseen.
Lue lisää
Pouta 136

Kymmeniä talomalleja, tuhansia vaihtoehtoja

Muunneltava mallistomme luo vain lähtöruudun mielikuvituksellesi. Voit muunnella tulevaa kotiasi yhdessä asiantuntijamme kanssa, pohjapiirustuksesta pintamateriaaleihin.

Jos valinnan helppous, kustannustehokkuus ja nopea eteneminen ovat sinulle perusteellista räätälöintiä mieluisampi vaihtoehto, tutustu Rehti-mallistoomme.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.

Muuntele muuttovalmiista hirsitalosta täysin itsesi näköinen

Rehti76-pohjakuva

Pohjaratkaisu

Käännä pohjamalli peilikuvaksi, muuntele huoneiden lukumäärää, kokoa ja sijoittelua tai korota sisäkattoa ja huonekorkeutta.

siimes 157

Julkisivu ja ulkorakenteet

Muuntele ikkunoiden kokoa ja lukumäärää. Ovet, nurkkaratkaisut, kuistit, portaikot, erkkerit sekä parvekkeet lisäävät kotiisi persoonallisuutta ja ilmettä – värivalintoja unohtamatta.

hirsitalo Jyväskylä keittiö aamiaiskaapilla

Kiintokalusteet ja pintamateriaalit

Valitse laatat, lattiat, tapetit, maalit ja kotisi muut värisävyt makusi mukaan. Toteutamme keittiön ja muiden huoneiden kalustuksen valintojesi pohjalta.

finnlamelli hirsitalon sisustusvalinnat myyjän kanssa

Hirsitalon sisustus

Suomen laajimman muuttovalmisvalikoiman ansiosta pääset luomaan juuri omanlaisesi tyylin uuteen unelmakotiisi. Valitse kymmenistä vaihtoehdoista eri kategorioissa. Lopullisia vaihtoehtoja on tuhansia.

Kodin pinnat

Parketit, laminaatit sekä listat. Laatat kuiviin ja kosteisiin tiloihin. Käytössäsi ovat myös kaikki Värisilmän maalit ja tapetit.

Ikkunat

Kiinteät, avattavat, eri värivaihtoehdoilla ja koko (isot myös), moderni tai ristikkomalli. Kaihtimet ja ikkunaruudun älyominaisuudet.

Ovet

Perinteinen, moderni tai design-pääovi. Liuku- ja pariovet, myös lasitettuna tai äänieristettynä.

Kiintokalusteet

Suunnittele unelmiesi keittiö, tehokas kodinhoitohuone, tarkoituksenmukaiset kaapistot sekä viihtyisät kylpyhuone- ja wc-tilat.

Vesi, valaistus ja sähkö

Sisustukseesi istuvat kiinteät valaisimet, kytkimet ja pistokkeet, vesihanat sekä suihkusetit.

Tulisija

Kiertoilma, puolivaraava tai varaava takka – vaiko peräti leivinuuni. Tulisijan tyyppi ei ole este värivalinnalle.

Hirsitaloja 30 vuoden kokemuk­sella

Meillä on pisin kokemus lamellihirrestä Suomessa. Kokemus tuo ainutlaatuista osaamista, jonka pohjalta tiedämme miten muuttovalmiita hirsitaloja rakennetaan, alusta loppuun. 

Finnlamelli sai alkunsa vuonna 1995 Alajärvellä ja oma, ajanmukainen hirsitalotehtaamme sijaitsee siellä tänä päivänäkin. Lähes 30 vuoden aikana kertynyt osaaminen tiivistyy suomalaisesta kuusipuusta valmistettuun lamellihirteemme ja sen erinomaiseen laatuun.

Vuodesta 2017 alkaen olemme olleet osa DEN Finland Oy:ta, joka on maan johtava muuttovalmiiden omakotitalojen toimittaja. Tämän myötä meillä on myös pisin ja paras osaaminen muuttovalmiista rakentamisesta.

Tänä päivänä olemme Suomen suosituin muuttovalmiiden hirsitalojen toimittaja. Rakennamme vuosittain yli 200 muuttovalmista hirsikotia tyytyväisille asiakkaillemme.

Vapaa-ajan asunto Puumala Ruokailutila 2

Ainoana Suomessa
hirrelle 10 vuoden painumattomuustakuu

Finnlamellin aidosti painumaton RYHTI-hirsi tekee kotisi rakenteista entistäkin jämäkämmät ja mahdollistaa näin modernin virtaviivaisen designin. Vakiona muuttovalmiissa hirsikodeissamme tuleva RYHTI-hirsi on terveellinen ja turvallinen valinta uuden kodin materiaaliksi.

Painumaton RYHTI-hirsi tekee kotisi rakentamisesta sujuvaa, sillä hirren painumista ei tarvitse huomioida tavanomaisilla hirsirakentamisen liikkumisvaroilla. RYHTI-hirren pintahalkeilu vähäisempää eikä se väänny kuten perinteinen hirsi.   

Valmistamme hirret suomalaisesta kuusipuusta, josta asetamme sen kovan sydänpuun hirren ulkosyrjälle, säätä vasten. RYHTI-hirsi takaa terveellisen sisäilman siinä missä massiivihirsi. Lamellihirren liima on päästötöntä, hengittävää ja tutkitusti lujempaa kuin sitä ympäröivä puu.

hirsitalo Jyväskylä takka olohuoneessa

Hirsi rakennus-materiaalina

Hirsi on ihmeellinen rakennusmateriaali. Se on kaunis katsella ja miellyttävä koskettaa. Se on terveellinen ja samalla kaikista ympäristöystävällisin vaihtoehto. Sen lämmönvaraus ja -tasauskyky on erinomainen, minkä vuoksi lämmitysenergian tarve jää pieneksi. 

Hirsitalossa on tutkitusti terveellinen sisäilma (THL, 2012). Sisäilman suhteellinen kosteus on tasapainossa, jolloin homeet ja bakteerit eivät pääse kasvamaan. Lisäksi staattisen sähkön puuttuminen ehkäisee tehokkaasti pölyn muodostumista. Siksi hirsikodit sopivat hyvin myös allergikoille ja homeelle herkistyneille.

hirsitalo Kirkkonummi keittiö

Muuttovalmis hirsitalo on budjettiratkaisu

Omakotitaloa rakennettaessa yksi isoimmista kysymyksistä on, että mitä uusi koti tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Muuttovalmis hirsitalo on helppoutta ja varmuutta arvostavan rakentajan paras valinta. Se tuo mielenrauhaa rakentamisen jokaiseen vaiheeseen, myös kustannusten osalta.

Hohde 135

Tutustu uudistuneeseen hirsitalomallistoon