Tutustu asiakkaidemme toteutuneisiin hirsiunelmiin

Tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. RTS Oy:n tutkimuksessa hirsitalotehtaista ja -toimittajista juuri Finnlamelli sai kaikkein parhaimmat arvostelut asiakkailta kategoriassa Tyytyväisyys talomyyjään. (Rakennustutkimus RTS Oy, Omakotirakentajatutkimus 2016/17 RV.)

Itselle tehdyssä hirsikodissa on sekin loistopuoli, ettei tarvitse tehdä kompromisseja, vaan voit toteuttaa aivan vapaasti kaikki sisustushaaveesi.

Nauti kuppi kahvia ja koe Finnlamelli-hirsitalon valmistuminen asiakkaidemme kertomana. Hyviä lukuhetkiä!

Muutto yksiöstä omaan hirsitaloon tuli yllätyksenä

Musta, moderni hirsitalo Saimaan rannalla oli vielä reilut kaksi vuotta hyvin kaukainen asia Tia-Marialle ja Villelle. Myyntiin tuli aivan täydellinen tontti, ja päätös rakentamisesta tehtiin salamannopeasti. Muutto yksiöstä omaan hirsitaloon tuli hiukan yllättäen, mutta nyt he eivät vaihtaisi kotiaan mistään hinnasta.

Lue Relanderien tarina >

TASKISTEN Koti NOUSI postikorttimaisemaan TulilahdellE

Lasten kasvaessa aikuisiksi vanha talo jää usein vanhemmille turhan suureksi. Maarit ja Ari rakensivat uuden, kahden ihmisen tarpeisiin mitoitetun talon, jolle löytyi kauneudessaan täydellinen rantatontti.

Astu sisään Taskisille >

Hengittävä Hirsikoti herran kukkarossa

Maalla eletään ihmisten ja eläimien ehdoilla. Kaupunkielämää kokeiltuaan Stina ja Jani halusivat rakentaa talonsa metsien ja peltojen keskelle – herran kukkaroon. Pariskunnan hirsitalo rakennettiin Finnlamellin puuosatoimituksesta.

Tutustu omakotitaloon Miehikkälässä >

maisemat ovat ikuisia, mutta kesämökki piti uusia

Lue kuinka Inkoossa asuvan perheen sukupolvelta toiselle kulkeneeseen lomanviettopaikkaan päivitettiin uusi omakotitalon mukavuudet tarjoava hirsihuvila. Parvellisen ja energiatehokkaan huvilamallin oleskelutiloihin haluttiin mahdollisimman suuret ikkunat merimaiseman katseluun.

Ihastu avaraan ja valoisaan hirsiparatiisiin >

Rakentajablogit

Näin syntyvät asiakkaidemme kodit

Koe Finnlamelli-hirsitalon valmistuminen vaihe vaiheelta asiakkaidemme kertomana. Näissä blogeissa he jakavat oman kotitarinansa kanssasi. Saat tietoa taloprojektista ja voit löytää myös vinkkejä rakentamisen eri vaiheisiin.

Lue lisää 

Kuvia kodeista

Kuvagalleria

Jokainen valmistunut Finnlamelli-hirsitalo on yksilöllinen. Aivan kuten asiakkaammekin ovat. Inspiroidu katselemalla ulko- ja sisäkuvia kuvia asujiensa näköisistä hirsikodeista ja hirsihuviloista.

Katsele kuvia