Mariannen ja Juhan muuttovalmis hirsitalo on heille täydellinen

Marianne ja Juha etsivät aluksi valmiita taloja mutta tulivat pian lopputulokseen, että heille täydellisen hirsitalon saaminen ei olisi iso lisäpanostus. Näin Marianne ja Juha kertovat omasta matkastaan muuttovalmiiseen Finnlamelli-hirsikotiinsa.

Paras ratkaisu

Muuttovalmiiseen kotiin Marianne ja Juha päätyivät, vaikka Juhalla itsellään on rakennusalan koulutusta. Oman ajan – ja jaksamisen – riittämättömyys painoivat vaakakupissa paljon, kun he päättivät hankkia oman hirsikotinsa muuttovalmiina.

Muuttovalmiin ratkaisun vaivattomuuden lisäksi selkeä kuva koko projektin kustannuksista alusta saakka vakuuttivat Mariannen ja Juhan siitä, että muuttovalmis hirsitalo on heille paras ratkaisu.

Hirsi valikoitui Mariannen ja Juhan kodin materiaaliksi, koska sen ominaisuudet ja kauneus viehättivät molempia. Juhan mukaan kauniita seiniä ja hirressä näkyviä oksapaikkoja tulee yhä pysähdyttyä ihailemaan joka viikko. Marianne puolestaan vakuuttui talonäytöissä käydessä hirsitalojen tunnelmasta, joka erottautui edukseen muista puutaloista.

 

Tutustu hirsikotiin myös virtuaalisesti!

Astu sisään virtuaalikierrokselle

Faktat:

Kerrosala: 143 m²
Huoneistoala: 133 m²

Lempäälän hirsitalon pohjakuva

Toteutetaan kotiunelmanne yhdessä! Lataa tai tilaa talokirjamme suoraan kotiisi.

Tilaa talokirja