hirsitalo lempäälä Olohuone

Mariannen ja Juhan muuttovalmis hirsikoti

Marianne ja Juha etsivät aluksi valmiita taloja mutta tulivat pian lopputulokseen, että heille täydellisen hirsitalon saaminen ei olisi iso lisäpanostus. Näin Marianne ja Juha kertovat omasta matkastaan muuttovalmiiseen Finnlamelli-hirsikotiinsa.


Paras ratkaisu

Muuttovalmiiseen kotiin Marianne ja Juha päätyivät, vaikka Juhalla itsellään on rakennusalan koulutusta. Oman ajan – ja jaksamisen – riittämättömyys painoivat vaakakupissa paljon, kun he päättivät hankkia oman hirsikotinsa muuttovalmiina.

Muuttovalmiin ratkaisun vaivattomuuden lisäksi selkeä kuva koko projektin kustannuksista alusta saakka vakuuttivat Mariannen ja Juhan siitä, että muuttovalmis hirsitalo on heille paras ratkaisu.

Hirsi valikoitui Mariannen ja Juhan kodin materiaaliksi, koska sen ominaisuudet ja kauneus viehättivät molempia. Juhan mukaan kauniita seiniä ja hirressä näkyviä oksapaikkoja tulee yhä pysähdyttyä ihailemaan joka viikko. Marianne puolestaan vakuuttui talonäytöissä käydessä hirsitalojen tunnelmasta, joka erottautui edukseen muista puutaloista.

Lempäälän hirsitalon olohuone
Lempäälän hirsitalon keittiö
Lempäälän hirsitalon olohuone

Faktat:

Kerrosala: 143 m²
Huoneistoala: 133 m²

Tutustu hirsikotiin myös virtuaalisesti

Katso lisää kotitarinoita

riitan muuttovalmis hirsikoti
Kotitarina

Kun kotona on hyvä olla

Uuden asuinalueen perällä tien päässä nousee kallio, jonka päällä seisoo uusi muuttovalmis hirsitalo omalla rauhaisalla paikallaan. Talon takapihalla ei kuitenkaan yleensä ole […]
Lue lisää
finnlamelli talokirja

Tilaa talokirja

Tilaa maksuton talokirjamme sähköpostiisi tai paperisena kotiin kannettuna.