Muuttovalmis hirsitalo, painumaton hirsi vakiona

Luonnollisesti paras, muuttovalmis HIRSIkoti

Unelmien omakotitalon tai huvilan budjetointi ja projektin aikataulutus voivat tuntua hermoja raastavalta savotalta. Ota lomaa stressistä. Finnlamellin aidosti muuttovalmis hirsitalo on helpoin ja nopein tie uuteen kotiin tai huvilaan.

Itsesi näköinen hirsikoti

Finnlamelli-koti on luonnollisesti paras koti. Se on suunniteltu sinulle ja perheellesi niin sisältä kuin ulkoa. Pääset valitsemaan muun muassa kotisi pintamateriaalit markkinoiden laajimmasta valikoimasta ja suunnittelemaan kotisi kiintokalusteet alansa ammattilaisten kanssa.

Lataa Sisustusextramme, josta löydät kolme upeaa tyyliä sisustussuunnittelija Linda Bakin suunnittelemana! Kaikki tyylit on luotu suoraan muuttovalmisvalikoimamme avulla.

Kaikki kätevästi yhdellä sopimuksella

Kanssamme tiedät muuttovalmiin hirsikotisi varman muuttopäivän jo heti alussa. Suunnitelman valmistuttua sinulla on yhdellä sopimuksella eriteltynä koko muuttovalmis kotiprojekti.

Olemme osa DEN Groupia, jolla on 30 vuoden kokemus muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisesta. Saat käyttöösi maan pisimmän lamellihirsiosaamisen lisäksi maan parhaan muuttovalmisasiantuntijuuden!

Miksi valita Finnlamelli?

  • Muuttovalmis Finnlamelli-koti on panostus omaan hyvinvointiisi jo rakennusvaiheesta lähtien.
  • Saat kotisi aidosti muuttovalmiina, yhdellä sopimuksella.
  • Ammattilaisemme huolehtivat rakentamisen aikataulutuksen puolestasi.
  • Finnlamellilta saat – toden totta – painumattoman hirren vakiona muuttovalmiiseen hirsitaloosi.
  • Haluamme tarjota unelmiesi näköisen lopputuloksen ohella parhaan mahdollisen kokemuksen hirsitalorakentamisesta.
  • Viime vuonna ammattitaidollamme valmistui yli 500 muuttovalmista kotia, joista kaikki ajallaan – tai jopa etuajassa.
  • Saat muuttovalmiin hirsikotisi muokattuna toiveidesi näköiseksi, kokoiseksi ja muotoiseksi yksityiskohtia myöten.
  • Ideointi- ja suunnitteluvaiheen joustavuus sekä huippuunsa viritetty tuotantoteknologiamme varmistavat korkealaatuisen ja yksilöllisen lopputuloksen – juuri sellaisen kuin toivoitkin.

Sisustusta vaille valmis – viimeistele kotisi itse

Haluatko oman kädenjälkesi näkyvän uudessa hirsikodissasi? Onnistuu! Voit halutessasi valita muuttovalmiin hirsikotimme sisustusvalmiina. Sisustusvalmiiseen hirsikotiin voit hankkia itse mm. laatat, lattiat, kiintokalusteet, kodinkoneet ja tulisijan. LVI- ja sähkötyöt sekä tarvikkeet sisältyvät sisustusta vaille ratkaisuun. Kysy lisää sisustusvalmiista ratkaisusta lähimmältä Finnlamelli-asiantuntijaltasi!

Tutustu hirsitalomallistoomme!

Finnlamellin muuttovalmis hirsitalo on Ryhdikkäästi tehty

Finnlamellin painumaton Ryhti on vakiona muuttovalmiissa hirsikodeissa ja -huviloissamme. Katso lisää: Painumaton RYHTI-hirsi

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Näin nopeasti hirsikotisi valmistuu

Kun yhteinen ideointi- ja suunnitteluvaihe asiantuntijamme kanssa on valmis, rakentaminen voi alkaa.

1–2 kk: Ennen aloittamista tontti tulee saattaa rakentamiskuntoon. Jos et itse halua hoitaa tonttia rakennusvalmiiksi, voit teetättää työn kätevästi ammattilaisillamme. Halutessasi asiantuntijamme auttavat valitsemaan paikkakuntasi luotettavimmat kumppanit tonttiin liittyviin töihin.

3–4 kk: Kodin pystytys alkaa. Perustuksen saamme valmiiksi muutamassa päivässä, ja kokeneiden kirvesmiestemme käsissä muuttovalmiin hirsitalosi jykevä runko nousee päivässä tai kahdessa.

5–6 kk: Voit seurata rakentamisen etenemistä ja kotisi valmistumista vaikka rennosti kotisohvalta tai lomareissusta käsin. 

7–8 kk: Toteuta kaikki sisustushaaveesi! Kotisi ainutlaatuinen luonne syntyy valitsemillasi kalusteilla, väreillä, pintamateriaaleilla sekä kodinkoneilla. Viimeistelyvaiheessa asennamme puolestasi keittiössä ja pesutiloissa niin hanat kuin valotkin.

9 kk: Saat tuliterän kotisi avaimet käteen. Astu sisään, pistä muuttosauna lämpiämään ja hengitä kaikessa rauhassa kotisi puhdasta sisäilmaa. Tästä alkaa elämä!