Muuttovalmis hirsitalo

Luonnollisesti paras koti sinulle ja perheellesi

Unelmien omakotitalon tai huvilan budjetointi ja projektin aikataulutus voivat tuntua hermoja raastavalta savotalta. Ota lomaa stressistä. Finnlamellin aidosti muuttovalmis hirsitalo on helpoin ja nopein tie uuteen kotiin tai huvilaan. Meiltä saat muuttovalmiin hirsikotisi markkinoiden laajimmalla toimitussisällöllä.

Itsesi näköinen hirsikoti

Finnlamelli-koti on luonnollisesti paras koti. Se on suunniteltu sinulle ja perheellesi niin sisältä kuin ulkoa. Pääset valitsemaan muun muassa kotisi pintamateriaalit markkinoiden laajimmasta valikoimasta ja suunnittelemaan kotisi kiintokalusteet alansa ammattilaisten kanssa. Muuttovalmiin hirsikotiisi saat painumattoman hirren vakiona!

Lataa Sisustusextramme, josta löydät kolme upeaa tyyliä sisustussuunnittelija Linda Bakin suunnittelemana! Kaikki tyylit on luotu suoraan muuttovalmisvalikoimamme avulla.

Kaikki kätevästi yhdellä sopimuksella

Kanssamme tiedät muuttovalmiin hirsikotisi varman muuttopäivän heti rakennusluvan saatuasi. Suunnitelman valmistuttua sinulla on yhdellä sopimuksella eriteltynä koko muuttovalmis kotiprojekti.

Olemme osa DEN Groupia, jolla on 30 vuoden kokemus muuttovalmiiden omakotitalojen rakentamisesta. Saat käyttöösi maan pisimmän lamellihirsiosaamisen lisäksi maan parhaan muuttovalmisasiantuntijuuden!

Miksi valita Finnlamelli?

  • Muuttovalmis Finnlamelli-koti on panostus omaan hyvinvointiisi jo rakennusvaiheesta lähtien.
  • Saat kotisi aidosti muuttovalmiina, yhdellä sopimuksella.
  • Ammattilaisemme huolehtivat rakentamisen aikataulutuksen puolestasi.
  • Finnlamellilta saat – toden totta – painumattoman hirren vakiona muuttovalmiiseen hirsitaloosi.
  • Haluamme tarjota unelmiesi näköisen lopputuloksen ohella parhaan mahdollisen kokemuksen hirsitalorakentamisesta.
  • Viime vuonna ammattitaidollamme valmistui yli 500 muuttovalmista kotia, joista kaikki ajallaan – tai jopa etuajassa.
  • Saat muuttovalmiin hirsikotisi muokattuna toiveidesi näköiseksi, kokoiseksi ja muotoiseksi yksityiskohtia myöten.
  • Ideointi- ja suunnitteluvaiheen joustavuus sekä huippuunsa viritetty tuotantoteknologiamme varmistavat korkealaatuisen ja yksilöllisen lopputuloksen – juuri sellaisen kuin toivoitkin.

Lataa hirsitalokirjamme tai tilaa se ilmaiseksi suoraan kotiisi! >

Sisustusta vaille valmis – viimeistele kotisi itse

Haluatko oman kädenjälkesi näkyvän uudessa hirsikodissasi? Onnistuu! Voit halutessasi valita muuttovalmiin hirsikotimme sisustusvalmiina. Sisustusvalmiiseen hirsikotiin voit hankkia itse mm. laatat, lattiat, kiintokalusteet, kodinkoneet ja tulisijan. LVI- ja sähkötyöt sekä tarvikkeet sisältyvät sisustusta vaille ratkaisuun. Kysy lisää sisustusvalmiista ratkaisusta rakennusalueesi Finnlamelli-asiantuntijalta!

Markkinoiden laajin toimitussisältö

Markkinoiden laajin toimitussisältömme mahdollistaa helpomman rakennusprojektin sinulle ja perheellesi. Vastuullesi jää varsin vähän velvoitteita talon rakentamisesta, joka tarkoittaa enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi tärkeisiin asioihin.

Me Finnlamellilla olemme markkinoiden kokenein muuttovalmiiden hirsitalojen toimittaja. Me rakennamme kotisi muuttovalmiiksi ja hyödynnämme suuret hankitaostoetumme sinun eduksesi.

Tutustu muutto- ja sisustusvalmis -ratkaisujemme toimitussisältöihin

Näin nopeasti hirsikotisi valmistuu

Kun yhteinen ideointi- ja suunnitteluvaihe asiantuntijamme kanssa on valmis, rakentaminen voi alkaa.

1–2 kk: Ennen aloittamista tontti tulee saattaa rakentamiskuntoon. Tähän kuuluvat tontin raivaus, maatyöt ja maaperän tiivistäminen, salaojitus sekä sadevesikaivot ja -putket.

3–4 kk: Kodin pystytys alkaa. Perustuksen saamme valmiiksi muutamassa päivässä, ja kokeneiden kirvesmiestemme käsissä muuttovalmiin hirsitalosi jykevä runko nousee päivässä tai kahdessa.

5–6 kk: Seuraarakentamisen etenemistä ja kotisi valmistumista.

7–8 kk: Toteuta kaikki sisustushaaveesi! Kotisi ainutlaatuinen luonne syntyy valitsemillasi kalusteilla, väreillä, pintamateriaaleilla sekä kodinkoneilla. Viimeistelyvaiheessa asennamme puolestasi keittiössä ja pesutiloissa niin hanat kuin valotkin.

9 kk: Unelmiesi hirsikoti on valmis. Astu sisään, pistä muuttosauna lämpiämään ja hengitä kaikessa rauhassa kotisi puhdasta sisäilmaa. Tästä alkaa elämä!