hirsitalo savonlinna keittiö maisemalla

Muuttovalmis hirsitalo

Ota rennosti hirsitalosi rakentuessa toiveidesi mukaan, osaavien ammattilaisten käsissä.

Muutto­valmis hirsitalo on huoletto­muutta ja helppoutta arvostavan rakentajan paras valinta

Me kannamme rakentamisen vastuun

Perustusten valusta sisätilojen viimeistelyyn, vastuu rakentamisen järjestämisestä, laadusta ja turvallisuudesta on meillä.

Selkeästi yhdellä sopimuksella

Olemme kumppanisi koko rakentamisen ajan. Rakennamme kotisi luotettujen kumppaneidemme kanssa ja ratkomme tarvittaessa yllättävät pulmatilanteet puolestasi.

Me autamme suunnittelussa

Hirsitalomallistomme yhdessä materiaalivalikoimamme kanssa tarjoaa tuhansia vaihtoehtoja tulevaan kotiisi. Suunnittele itsesi näköinen koti yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Ei ikäviä yllätyksiä

Kauppasopimuksen myötä tiedät tarkalleen mitä kotisi rakentaminen maksaa. Tarkan muuttopäivämäärän tiedät rakennusluvan saatuasi.

hohde 155 keittiö

Astu valintojen maailmaan

Jokainen muunneltavan hirsitalomallistomme koti tarjoaa sinulle joukon valmiiksi mietittyjä ratkaisuja, joita voit tarvittaessa muunnella edelleen oman mieltymyksesi mukaan.

Pidätkö talon ilmeestä, mutta haluaisit ryhmitellä makuuhuoneet eri tavalla? Tykkäätkö talon pohjaratkaisusta, mutta terassi voisi olla isompi? Haluatko suunnitella erityisesti keittiön mielesi mukaan? Kaikki tämä ja paljon muuta onnistuu vaivatta muunneltavan mallistomme kanssa. 

finnlamelli hirsitalon sisustusvalinnat myyjän kanssa

Itsesi näköinen hirsikoti

Viehättääkö moderni skandinaavinen linjakkuus? Onko perinteisellä maalaistyylillä erityinen paikka sydämessäsi? Vai haetko kotiisi klassisen hillittyä ilmettä? 

Käytössäsi on markkinoiden laajin muuttovalmisvalikoima hirsitalon sisustukseen – yhteensä tuhansia eri yhdistelmiä.

isä ja poika aamulla sängyssä hirsitalossa

Finnlamelli-koti on Suomen suosituin muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmiita talovaihtoehtoja on nykyisin markkinoilla monenlaisia, mutta me olemme suosituin hyvistä syistä.

Meillä on tyytyväiset asiakkaat

Finnlamellin hirsikodit ovat markkinoiden laadukkaimpia ja asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä. NPS:mme vuonna 2021 oli 63.

Markkinoiden laajin muuttovalmis toimitussisältö

Sinun vastuulle jää varsin vähän velvoitteita, minkä ansiosta voit rauhassa keskittyä myös talonrakennuksen aikana työhön, perheeseen ja itseesi.

Ainoana Suomessa hirrelle 10 vuoden painumattomuustakuu

Finnlamellin aidosti painumaton RYHTI-hirsi tekee kotisi rakenteista entistäkin jämäkämmät ja mahdollistaa näin nykyaikaiset linjakkaat suunnitteluratkaisut.

Pisin kokemus lamellihirrestä ja muuttovalmiista hirsitaloista

Asiantuntemus syntyy kokemuksesta. Olemme valmistaneet lamellihirtemme omalla tehtaalla jo kohta 30 vuoden ajan. Toimme myös ensimmäisenä muuttovalmiin hirsikodin suomalaisille kodinrakentajille.

Valmistumispäivämäärä, johon voit luottaa

Kun saat rakennusluvan, lukitsemme kotisi lopullisen toimitusaikataulun. Rakennustöiden aloittamisesta muuttopäivääsi on vain 26 viikkoa. Rakennamme vuosittain noin 200 muuttovalmista hirsikotia ja ne kaikki ovat valmistuneet ajallaan – tai jopa etuajassa!

Suunnittele itsesi näköinen hirsikoti

Hirsikotisi sisustukseen on käytössäsi koko muuttovalmisvalikoimamme, yhteensä tuhansia eri yhdistelmiä, julkisivusta ja vesikatteesta aina keittiön kalusteisiin ja tulisijan malliin.

hirsitalo Kirkkonummi keittiö

Muuttovalmis hirsitalo on budjettiratkaisu

Omakotitaloa rakennettaessa yksi isoimmista kysymyksistä on, että mitä uusi koti tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Muuttovalmis hirsitalo on helppoutta ja varmuutta arvostavan rakentajan paras valinta. Se tuo mielenrauhaa rakentamisen jokaiseen vaiheeseen, myös kustannusten osalta.

Hohde 99

Muunneltava vai Rehti -muuttovalmis hirsitalo?

Muunneltava mallistomme luo vain lähtöruudun mielikuvituksellesi. Voit suunnitella tulevaa kotiasi yhdessä asiantuntijamme kanssa, pohjapiirustuksesta pintamateriaaleihin.

Jos taas valinnan helppous, kustannustehokkuus ja nopea eteneminen ovat sinulle perusteellista räätälöintiä mieluisampi vaihtoehto, tutustu Rehti-mallistoomme.

Finnlamelli hirsitalo Seinäjoki olokeittiö

Vastuut muuttovalmiin hirsitalon rakentamisessa

Muuttovalmis tarkoittaa sananmukaisesti sitä, että hirsikotisi on valmistuessaan valmis vastaanottamaan sisään muuttavat asukkaat. Me olemme rakentaneet kodin puolestasi, perustuksista pystytykseen, LVIS-tekniikan asennuksesta pintojen viimeistelyyn ja kiintokalusteiden asennukseen. 

Kaikki rakentamisen aikaiset alihankintaan, asentamiseen ja viimeistelyyn liittyvät kysymykset ovat Finnlamellin rakennustiimin vastuulla.

Sinun vastuullasi ovat

Hirsikotisi suunnitteluvaiheessa voit valita jonkin valmiista malleistamme tai suunnitella yhdessä asiantuntijamme kanssa mieleisesi kodin. Muunteluvaihtoehtoja on tuhansia, lähtien pohjaratkaisusta ja kattoprofiilista aina kodin sisäpintoihin ja kalusteisiin.

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

Ota yhteyttä paikkakuntasi myyjään tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Näin nopeasti muuttovalmis hirsitalosi valmistuu

Ennen rakentamisen aloittamista

Rakentaminen alkaa

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.