Töihin Finnlamellille

Tule töihin Finnlamellille

Asiakkaamme tekevät hirsitaloa ostaessaan elämänsä isoimpia päätöksiä. Osaavan myyjän arvo on tässä valtava. Tule tiimiimme tekemään asumisen unelmista totta.

Haluamme rakentaa Suomen parhaan myyntitiimin

Haluamme rakentaa palveluhenkisten myyjien tiimiä, jolle asiakas on kaiken keskiössä. Myyntitapamme on rehellinen ja asiakasta kunnioittava. Myyjän keskeisiä onnistumisen kriteereitä on tuottaa asiakkaalle toimiva ratkaisu.

Uskomme, että tämä lähestymistapa on myös myyjillemme mieleinen. Yhdistämällä laadukkaan tuotteemme sekä rehdin, asiakasta ymmärtävän myyntitavan, pääsemme myös hyviin myyntituloksiin.

Osana DENiä tarjoamme monenlaisia uramahdollisuuksia

Olemme osa DEN Finland Oy:ta. DENin juuret pientalorakentamisessa yltävät yli 30 vuoden taakse. Denillä työskentelee yli 400 eri alojen ammattilaista eri puolella Suomea. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 208,7 miljoonaa euroa. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus.

Tutustu DENin avoimiin työpaikkoihin ja kiinnostaviin uramahdollisuuksiin DENin sivuilta. 

Näistä syistä Finnlamelli on mahtava työpaikka

Meillä myyjä saa olla oppijan roolissa

Kehitämme jatkuvasti omaa myyntiprosessiamme ja tarjoamme myyjillemme työkaluja talojen myyntiin. Sinun ei tarvitse itse keksiä myynnin pyörää uudestaan vaan voit seurata viitoittamaamme polkua ja napata kaupat pois kuljeksimasta.

Työskentelyn vapaus

Myyjiemme työaika ei ole sidottu studiolla päivystämiseen. Saat alusta alkaen vastuuta ja vapautta, ja voit vaikuttaa itse omiin työaikoihisi. Meille on tärkeintä, että asiakasta palvellaan hänelle sopivana aikana ja sopivalla tavalla.

Käytössäsi kaikki edut

Käytössäsi ovat kaikki DENin työtekijöiden hyvät henkilöstöedut, kilometrikorvaukset mukaan lukien.

Voittavassa tiimissä on hieno olla

Me olemme ylivoimaisia muuttovalmiissa hirsitalobisneksessä. Vakaan ison työnantajan leivissä on myös turvallista olla töissä.

Uramahdollisuudet DENissä

Olemme osa yli 400 työntekijän DENiä. Meillä myyjällä on monenlaisia mahdollisuuksia edetä urallaan, myös muihinkin tehtäviin.

Näin työnhaku meillä etenee

Tutustu avoimiin paikkoihimme alla tai DENin rekryportaalissa. Jos vakuutut siitä, että me olemme oikea työpaikka sinulle, täytä ja lähetä ilmoituksen yhteydessä oleva hakulomake.

Jos vaikutat etsimältämme ammattilaiselta, sinut kutsutaan haastatteluun. Haastatteluissa käyneille, jotka eivät tällä kertaa tule valituksi, soitetaan henkilökohtaisesti.

Kaikki hakemukset käsitellään ja kontaktoidaan puhelimella tai sähköpostilla viimeistään rekrytoinnin päätyttyä.

Voit myös esittäytyä meille lähettämällä avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan löytyessä.

Avoimet työpaikat

Ei tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Tutustu kaikkiin DENin tarjoamiin työmahdollisuuksiin tästä.