Painumaton Ryhti-hirsi

Finnlamellin aidosti painumaton RYHTI-hirsi edustaa uusinta hirsiteknologiaa. Se tekee rakenteista entistäkin jämäkämmät, tuoden näin unelmien hirsikotiin entistä enemmän modernia ilmettä, hienostunutta tyyliä ja asumisen ajatonta ihanuutta.

Mikä parasta, meiltä saat painumattoman hirren vakiona muuttovalmiiseen hirsitaloon tai vapaa-ajan asuntoon.

Finnlamelli Linnamajurin makuuhuone modernilla tasanurkalla

10 vuoden painumattomuustakuu

Meiltä saat ainoana hirsitalovalmistajana Suomessa takuun painumattomalle hirrelle! Annamme toimittamallemme ja asentamallemme RYHTI-hirrelle 10 vuoden painumattomuustakuun asennuspäivästä lukien.

Ryhti 10v takuu

Painumaton Ryhti – uutta ilmettä ja helpompaa rakentamista

Edistykselliset, hyvin suunnitellut ja ammattitaidolla toteutetut teknologiset ratkaisut auttavat ehkäisemään hirsirakenteiden kosteuselämistä ja painumista. Finnlamellin RYHTI on edistyksellinen painumaton hirsi, joka tarjoaa nykyaikaiselle arkkitehtuurille mahdollisuuden näyttää todelliset kykynsä. RYHTI-hirressä käytämme puumateriaalina suomalaista kuusta, joka on vaaleaa, pienioksaista ja hyvin kosteutta kestävää. Koska puukappaleiden välillä ei ole juurikaan värieroja, on RYHTI-hirren visuaalinen ulkonäkö ihanan rauhallinen.

Elävän puun ainutlaatuinen tunnelma on edelleen aistittavissa, samalla kun hirret pystytään liittämään toisiinsa ennennäkemättömän tarkasti. Esteettinen silmä lepää, ja rohkeatkin kokeilut vaikkapa virtaviivaisen ohuita linjoja ja näyttäviä lasipintoja hyödyntämällä tuovat tämän päivän hirsiasumiseen sopivan ripauksen suuren maailman tuulahduksia.

Painumaton RYHTI-hirsi tekee kotisi rakentamisesta sujuvaa, sillä hirren painumista ei tarvitse huomioida tavanomaisilla hirsirakentamisen liikuntavaroilla. Unohda karapuut, liukuraudat ja puutapitukset – säästä aikaa, vaivaa ja hermoja.

finnlamelli ryhti-hirsi 202x260

Muuttovalmis Finnlamellin hirsikoti on Ryhdikkäästi tehty

Finnlamellin painumaton hirsi on saatavissa valmiiksi pystytettyihin talopaketteihin, sekä City- että Moderni tasanurkka -ratkaisuilla. Muuttovalmiissa hirsikodeissa ja -huviloissa RYHTI on vakiovaruste. Ota yhteys lähimpään Finnlamelli-myyjääsi ja kysy lisää ryhdikkäistä mahdollisuuksistamme!

Hirsinurkat

Moderni tasanurkka

Moderni tasanurkka sopii selkeälinjaiseen kotiin. Hirret kulkevat samassa tasossa kaikilla seinillä, ilman näkyviä nurkkia. Saumaton ilme viimeistellään nurkkalaudoilla. Tasanurkalla korostat kapeasaumaisen hirsiprofiilin moderniutta.

hirsitalo moderni tasanurkka ulkopuolelta hirsitalo moderni tasanurkka sisäpuolelta

CITY-NURKKA

Risteävien hirsiseinien päät tulevat muutaman sentin nurkan yli, ja nurkka koteloidaan. Ratkaisu sopii niin tiivisti rakennetulle kaupunkitontille kuin maalaismaisemaan. Voit korostaa City-nurkan tyyliä värisuunnittelussa.

hirsitalo citynurkka ulkopuolelta nurkkalaudoituksella hirsitalo citynurkka sisäpuolelta

Ryhti-hirren kokoluokat

Muuttovalmis Finnlamelli-kotisi on saatavilla kolmella eri hirsivahvuudella. Suosituin hirsivahvuus on 202×260, joka sisältyy vakiona muuttovalmiiseen kotiisi.

finnlamelli ryhti-hirsi kokoluokat

Aidosti painumaton hirsi

Ainutlaatuisen RYHTI-hirtemme painumattomuus perustuu ennenkaikkea sen asennustekniikkaan. RYHTI-hirren kantopinta on perinteiseen hirteen verrattuna keskemmällä, jolloin se käyttäytyy puun elämiselle kosteusteknisesti suotuisammalla tavalla. Myös jännite RYHTI-hirressämme on pienempi kuin ristiinliimatulla hirrellä, pienentäen puun mahdollisen pintahalkeilun entistä pienemmäksi.

Hirsillämme on arvotettu ETA-hyväksyntä ja CE-merkki, joka on tunnustus tuotteidemme erinomaisesta laadusta. Seuraamme myös tuotteidemme laatua jatkuvasti yhdessä Eurofinsin kanssa.

Tutustu hirsitalomallistoon