finnlamelli-hirsitaloyhtio

Asuntorakentaminen ammatti- ja sijoittajarakentajille

Erinomainen sijoitus ammatti- ja sijoittajarakentajille

Finnlamelli tunnetaan laadukkaiden hirsikotien rakentajana, mutta toteutamme vanhalla ammattitaidolla myös ammatti- ja sijoittajarakentajien hirsitaloprojekteja, kuten rivitaloja ja muita asuntohankkeita.

Rakennusprojektin helppous, pitävä aikataulu ja oikea hinta mahdollistavat tuottavan liiketoiminnan asiakkaalle. Finnlamellin kanssa sijoituskohteesi rakentuvat osaavien ammattilaisten käsissä. Olemme kumppanisi koko rakentamisen ajan, aina suunnittelusta lähtien.

Rivitalomme ovat käyttötarpeen muuttuessa muunneltavia ja ne voidaan myös siirtää kokonaan toiseen paikkaan.

Palvelut ammatti- ja sijoittajarakentajille

Muuttovalmis

Muuttovalmis hirsitalo on huolettomuutta ja helppoutta arvostavan ammatti- ja sijoittajarakentajan paras valinta. Sijoituskohteesi rakentuu perustuksista viimeistelyyn asti Finnlamellin valvonnassa. Saat yhdellä sopimuksella muuttovalmiin projektin, joka toteutuu sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla. Finnlamelli tarjoaa markkinoiden laajimman muuttovalmiin toimitussisällön.

Sisustusvalmis

Sisustusvalmiissa hirsitalossa Finnlamelli vastaa pystytyksen ohella LVI- ja sähkötöistä sekä tarvikkeista. Kohteiden pinnat voit viimeistellä itse tai valitsemasi toimijan kanssa.

Hirsitalopaketti

Hirsitalopakettimme toimitetaan valmiiksi pystytettynä eli tehdasasennettuna. Kohde on nopeasti ulkoa valmis. Sisätilat voit rakentaa itse tai valitsemasi toimijan kanssa.

Miksi valita kumppaniksi Finnlamelli?

Meillä Finnlamellilla on pisin kokemus lamellihirrestä ja muuttovalmiista hirsitaloista. Asiakkaanamme saat selkeän kokonaisuuden lisäksi helpon rakennusprojektin.

Tarjoamme ammatti- ja sijoittajarakentajille:

Lisätietoja ja yhteydenotot

Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Harri Ruokonen

Myyntipäällikkö, Finnlamellin ammattirakentaminen
050 541 8790
if.ned@nenokour.irrah

finnlamelli neljän talon aloyhtiö

Referenssit

Rakennuttajayhtiöt valitsevat DEN Finlandin toistuvasti yhteistyökumppaniksi taloyhtiöhankkeisiin.