Hotellit, ravintolat ja loma-asunnot

Hengittävä hirsirakennus on hyvä valinta

Tänä päivänä ravintoloilta, hotelleilta, loma-asunnoilta ja -keskuksilta sekä muilta edustustiloilta vaaditaan korkeaa tasoa. Lamellihirsi on erinomainen valinta kaikenlaisten julkisessa käytössä olevien tilojen rakennusmateriaaliksi.

Materiaalina hengittävä hirsi takaa puhtaan ja terveellisen sisäilman. Lisäksi lamellihirsi on luonnostaan tehokas lämmön- ja kosteudensäätäjä, mikä estää osaltaan haitallisten mikrobien leviämisen rakenteisiin ja hengitysilmaan.

Hirren etuna on myös kohtuulliset lämmityskustannukset, sillä vahvojen seinärakenteiden ansiosta lämmitysenergian tarve jää pieneksi.

Miksi valita kumppaniksi Finnlamelli?

Meillä Finnlamellilla on yli 30 vuoden kokemus hirsirakentamisesta, jota olemme hyödyntäneet niin hirsikotien kuin hirsisten oppimisympäristöjen ja B2B-kohteiden toteuttamisessa. Asiakkaanamme saat yksilöllisten tarpeiden mukaan suunnitellun, terveellisen ja turvallisen hirsirakennuksen sekä helpon rakennusprojektin.

Tarjoamme asiakkaillemme:

Lisätietoja ja yhteydenotot

Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

Tero Havinen

Projektimyynti
0400234172
if.illemalnnif@nenivah.oret

Referenssit

Case Villa Basket

Villa Basket on Kisakallioon valmistunut Finnlamellin 110-neliöinen hirsihuvila. Se on rakennettu loma-asuntokäyttöön keskelle puhdasta luontoa ja monia liikuntamahdollisuuksia.

villa basket ruokailutila

Case ABB Vaskisauna

Vaasan Vaskiluodon kuvankauniiseen niemimaisemaan kokonaan uusiksi rakennettu ABB Oy:n edustustila, Vaskisauna, valmistui Finnlamellin toimittamana.