Tutustu asiakkaidemme toteutuneisiin hirsiunelmiin

Ei kahta samanlaista. Jokainen valmistunut Finnlamelli-hirsitalo on yksilöllinen kuten asujansakin. Henkilökohtaisesti suunniteltu ja tinkimättömällä ammattitaidolla toteutettu kokonaisuus kertoo omaa tarinaansa rakentajiensa haaveista, mieltymyksistä ja persoonista.

Nauti siis kuppi kahvia ja tutustu aitoihin tarinoihin asiakkaidemme toteutuneiden hirsiunelmien takana. Hyviä lukuhetkiä!

Muutto yksiöstä omaan hirsitaloon tuli yllätyksenä

Musta, moderni hirsitalo Saimaan rannalla oli vielä reilut kaksi vuotta hyvin kaukainen asia Tia-Marialle ja Villelle. Myyntiin tuli aivan täydellinen tontti, ja päätös rakentamisesta tehtiin salamannopeasti. Muutto yksiöstä omaan hirsitaloon tuli hiukan yllättäen, mutta nyt he eivät vaihtaisi kotiaan mistään hinnasta.

Lue Relanderien tarina >

TASKISTEN Koti NOUSI postikorttimaisemaan TulilahdellE

Lasten kasvaessa aikuisiksi vanha talo jää usein vanhemmille turhan suureksi. Maarit ja Ari rakensivat uuden, kahden ihmisen tarpeisiin mitoitetun talon, jolle löytyi kauneudessaan täydellinen rantatontti.

Astu sisään Taskisille >

Hengittävä Hirsikoti herran kukkarossa

Maalla eletään ihmisten ja eläimien ehdoilla. Kaupunkielämää kokeiltuaan Stina ja Jani halusivat rakentaa talonsa metsien ja peltojen keskelle – herran kukkaroon. Pariskunnan hirsitalo rakennettiin Finnlamellin puuosatoimituksesta.

Tutustu omakotitaloon Miehikkälässä >

maisemat ovat ikuisia, mutta kesämökki piti uusia

Lue kuinka Inkoossa asuvan perheen sukupolvelta toiselle kulkeneeseen lomanviettopaikkaan päivitettiin uusi omakotitalon mukavuudet tarjoava hirsihuvila. Parvellisen ja energiatehokkaan huvilamallin oleskelutiloihin haluttiin mahdollisimman suuret ikkunat merimaiseman katseluun.

Ihastu avaraan ja valoisaan hirsiparatiisiin >

Villa Basket – liikunnallinen loma-asunto Lohjalla

Kisakallion huvila-alueella on yhtenäinen ilme. Jokaisen talon pihapiiri on puistomainen, ja järvi näkyy myös saunan lauteille. Villa Basket näyttää mallia siitä, kuinka monipuolisten vapaa-ajan harrasteiden äärellä voi lomailla tyylillä.

Lue lisää loma-asunnosta >