Hyödynnä kevätedut uuteen hirsikotiisi

Rakentaja, hyödynnä kevätedut

Finnlamellin kevätkampanjasta löydät erilaisia etuja kodin energiatehokkuuteen sekä ympäristö- ja budjettiystävälliseen lämmitykseen. Edun arvo on jopa 10 000 €!

Kevätkampanjan edut ovat voimassa rajoitetun ajan uusille muutto- ja sisustusvalmiille talokaupoille. Ole siis nopea ja kysy lisää eduista oman alueesi Finnlamelli-myyjältä tai jätä meille yhteydenottopyyntö!

Osallistu kevätarvontaan ja voit voittaa 10 000 € uuden Finnlamelli-kotisi rakentamiseen

Suunnitteletko uuden hirsikodin rakentamista tänä tai ensi vuonna? Tartu tilaisuuteen ja osallistu arvontaan, jossa arvomme yhdelle onnekkaalle muutto- tai sisustusvalmiin Finnlamelli-kodin rakentajalle 10 000 € arvoisen lahjakortin. Lahjakortin voi käyttää uuden talopaketin oston yhteydessä.

Täytä alla oleva lomake ja olet mukana arvonnassa. Myyjämme voi olla sinuun yhteydessä arvontaan osallistumisen jälkeen. Arvonta on suunnattu oman kodin rakentamista suunnitteleville yksityishenkilöille. Katso arvonnan säännöt ja lisätiedot henkilötietojen käsittelystä täältä.

Osallistuitko jo edelliseen, 10 000 € arvoisen talonrakennusrahan arvontaamme? Jos osallistuit, olet automaattisesti mukana myös kevätarvonnassa!

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille. Voittaja on Jussi K. Kurikasta, onnittelut!

Inspiraatio

Muuttovalmis hirsitalo Hämeenlinna olohuone
Virtuaaliesittely

Muuttovalmis hirsitalo, Hämeenlinna

Esittelyssä asiakkaan omasta mallista muuttovalmiina toteutettu hirsikoti. Kodissa on iso yhdistetty olohuone-keittiö kodin pitkällä sivulla, sekä avaruutta tuova korotettu sisäkatto. […]
Lue lisää
Muuttovalmis hirsitalo Vaasa olohuone
Virtuaaliesittely

Muuttovalmis hirsitalo, Vaasa

Tunnelmallinen muuttovalmis hirsitalo asiakkaan omasta mallista toteutettuna. Kodin päädyssä sijaitsee valoisa olokeittiö vinolla sisäkatolla. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista kaksi […]
Lue lisää
muuttovalmis hirsihuvila savonlinna keittiö-ruokailutila järvelle päin
Virtuaaliesittely

Muuttovalmis hirsihuvila, Savonlinna

Upea muuttovalmis vapaa-ajan koti järven rannalla Savonlinnassa. Kodin yhtenäisen keittiö-olohuoneen suurista ikkunoista avautuu henkeäsalpaava maisema, johon katse kiinnittyy heti ulko-ovesta […]
Lue lisää
hirsitalo jyväskylä keittiö
Virtuaaliesittely

Muuttovalmis hirsitalo, Jyväskylä

Viihtyisä asiakkaan omien toiveiden mukaan toteutettu muuttovalmis hirsitalo Jyväskylässä. Kodin keittiössä on runsaasti tilaa kokkailla ja se yhdistyy ruokailutilan kautta […]
Lue lisää
riitan muuttovalmis hirsikoti
Kotitarina

Kun kotona on hyvä olla

Uuden asuinalueen perällä tien päässä nousee kallio, jonka päällä seisoo uusi muuttovalmis hirsitalo omalla rauhaisalla paikallaan. Talon takapihalla ei kuitenkaan yleensä ole […]
Lue lisää

Finnlamelli on Suomen suosituin muutto­valmiiden hirsitalojen rakentaja

Modernin asumisen mahdollisuuksia

Muunneltava talomallistomme on lähtöruutu mielikuvituksellesi. Suunnittele tuhansista vaihtoehdoista itsesi näköinen koti – tai valitse kevyemmin muunneltava, yllättävän edullinen Rehti-malli.

Muuttovalmis yhdellä sopimuksella

Oman kodin rakentaminen on yksi isoimmista jutuista, joihin ihminen elämänsä aikana ryhtyy. Olemme tehneet sen sinulle niin helpoksi kuin mahdollista. Me vastaamme kotisi rakentamisessa kaikesta.

10 vuoden painumattomuustakuu

Tämän tarjoamme ainoana Suomen markkinoilla. Finnlamellin RYHTI-hirsi mahdollistaa ainutlaatuisen kestävänä esteettisen modernin hirsitaloarkkitehtuurin.

Pisin kokemus lamellihirrestä ja muuttovalmiista hirsitaloista

Asiantuntemus syntyy kokemuksesta. Olemme valmistaneet lamellihirtemme omalla tehtaalla jo kohta 30 vuoden ajan. Toimme myös ensimmäisenä muuttovalmiin hirsikodin suomalaisille kodinrakentajille.

Arvonnan säännöt

Finnlamellin kevätarvonta

1. Arvonnan järjestäjä: Finnlamelli / Den Finland Oy, Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa

2. Arvonnan yhteydessä tallennettuja henkilötietoja käsitellään Den Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä määritellyllä tavalla.

3. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus arvontaan on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. DEN Finland Oy:n omat työntekijät tai kampanjan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan. Osallistuminen on ilmaista.

4. Kampanja-aika: Arvontaan voi osallistua 13.2.2023-31.3.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Arvontaan osallistuvat automaattisesti myös kaikki 10 000 € arvoisen talonrakennusrahan arvontaan osallistuneet rakentamisaikeissa olevat henkilöt. Palkinnon arvonta suoritetaan 4.4.2023. Finnlamelli pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

5. Palkinnot: Finnlamelli arpoo kampanja-aikana arvontaan osallistuneiden kesken 10 000 € Finnlamelli-lahjakortin. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk voiton ilmoituksesta. Lahjakortin voi käyttää uuden muutto- tai sisustusvalmiin Finnlamelli-talopaketin oston yhteydessä. Lahjakortti luovutetaan voittajalle talokaupan yhteydessä.

6. Arpajaisvero: DEN Finland Oy maksaa mahdollisen arpajaisveron.

7. Arvontaan osallistuminen: Arvonta on käynnissä Finnlamellin verkkosivuilla finnlamelli.fi/kevatedut/. Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Arvontaan osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista Finnlamellille. Voit kuitenkin poistua uutiskirje- ja taloesittelykutsulistalta milloin tahansa. Mikäli et halua saada kutsuja taloesittelyihin, voit lähettää viestiä if.ned@itnionikkram.

8. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän hallinnoimissa kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Mikäli voittaja kieltäytyy palkinnosta kirjallisesti, niin järjestäjä voi arpoa uuden voittajan.

9. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

10. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

11. Palkinnon vaihto ja siirto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon siirtäminen toiselle henkilölle edellyttää Den Finland Oy:n suostumuksen.

12. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla.

13. Mikäli voittaja on hankkinut kampanja-aikana Finnlamellin tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle palkinnon arvoinen rahasumma laskusta (sis alv 24 %).

14. Kampanjan päättymisestä sekä arvontatuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

15. Voittaja sitoutuu talokohteen esittelyyn tuotteiden osalta Finnlamellin verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

16. Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.