isä ja poika aamulla sängyssä hirsitalossa

Voita 10 000 €:lla
talonrakennusrahaa hirsikotiisi!

Kerro meille mikä hirsitalojen tyyleistä viehättää sinua eniten. Voit voittaa 10 000 € arvosta talonrakennusrahaa tulevaan Finnlamelli-kotiisi!

Viehättääkö sinua moderni skandinaavinen linjakkuus? Vai haetko muuttovalmiiseen hirsikotiisi klassisen hillittyä ilmettä? 

Haluamme selvittää, mikä on suomalaisten eniten rakastama hirsitalotyyli. Kerro meille oma suosikkisi ja osallistu arvontaan. Voit voittaa 10 000 € arvoisen Finnlamelli-lahjakortin, jonka voit käyttää uuteen muutto- tai sisustusvalmiiseen Finnlamelli-kotiisi. Voit tutustua hirsitalotyyleihin tarkemmin tästä.

Arvonta on suunnattu oman kodin rakentamista suunnitteleville yksityishenkilöille. Katso arvonnan säännöt ja lisätiedot henkilötietojen käsittelystä täältä.

Arvonta on suoritettu. Arvonnan voitti Elina E. Raumalta. Onnittelut!

Äänestys suosituimmasta hirsitalotyylistä oli tiukka, mutta voiton vei Siimes. Tutustu Siimes-malleihin tarkemmin tästä.

Rakenna itsesi näköinen hirsikoti viimeistä yksityiskohtaa myöten

Muunneltava hirsitalomallistomme on lähtöruutu mielikuvituksellesi. Ihastu Hohde-, Aava-, Pouta- ja Siimes-malleihin sellaisenaan tai muuntele valitsemaasi talomallia yhdessä asiantuntijamme kanssa, pohjapiirustuksesta pintamateriaaleihin.

Tutustu Muunneltavan hirsitalomallistomme talomalleihin alta. Mikä näistä on sinun suosikkisi? Muista tutustua myös yllättävän edulliseen Rehti-mallistoon!

Talomallit

Aava 148

Aava – harkitun modernia ylellisyyttä

Aava-mallit edustavat valmiimman konseptin ympärille suunniteltua asumisen luksusta. Moniulotteinen, oivaltava ja modernin tilava, useimmiten L-mallin mukaan piirtyvä pohjaratkaisu on jotain, mihin trenditietoisen omakotiasujan on helppo ihastua.
Lue lisää
hirsitalomallisto finnlamelli

Pouta – näyttävää panostusta asumiseen

Katetun, koko hirsitalon sivun mittaisen terassin sekä isojen maisemaikkunoiden ansiosta Pouta-mallien asukkaat voivat nauttia ympäröivän luonnon panoraamasta läpi vuodenkierron. Aistikkaat yksityiskohdat ja tilaratkaisut henkivät asumisen laatua.
Lue lisää
Finnlamelli Siimes 144

Siimes – juurevan persoonallista tyylikkyyttä

Avaran hirsikodin eleganssia omakotiasujalle, joka arvostaa rohkeasti suomalaiseen maisemaan sulautuvaa arkkitehtuuria. Siimes-mallien kattoon saakka avoimet erkkerit ja metsän latvustoa kohti kurottavat kolmioikkunat kunnioittavat rakennusperinteitä modernilla tavalla.
Lue lisää

Finnlamelli on Suomen suosituin muutto­valmiiden hirsitalojen rakentaja

Modernin asumisen mahdollisuuksia

Muunneltava talomallistomme on lähtöruutu mielikuvituksellesi. Suunnittele tuhansista vaihtoehdoista itsesi näköinen koti – tai valitse kevyemmin muunneltava, yllättävän edullinen Rehti-malli.

Muuttovalmis yhdellä sopimuksella

Oman kodin rakentaminen on yksi isoimmista jutuista, joihin ihminen elämänsä aikana ryhtyy. Olemme tehneet sen sinulle niin helpoksi kuin mahdollista. Me vastaamme kotisi rakentamisessa kaikesta.

10 vuoden painumattomuustakuu

Tämän tarjoamme ainoana Suomen markkinoilla. Finnlamellin RYHTI-hirsi mahdollistaa ainutlaatuisen kestävänä esteettisen modernin hirsitaloarkkitehtuurin.

Pisin kokemus lamellihirrestä ja muuttovalmiista hirsitaloista

Asiantuntemus syntyy kokemuksesta. Olemme valmistaneet lamellihirtemme omalla tehtaalla jo kohta 30 vuoden ajan. Toimme myös ensimmäisenä muuttovalmiin hirsikodin suomalaisille kodinrakentajille.

Arvonnan säännöt

Finnlamellin talonrakennusrahan arvonta

1. Arvonnan järjestäjä: Finnlamelli / Den Finland Oy, Pakkalankuja 7, 01510 Vantaa

2. Arvonnan yhteydessä tallennettuja henkilötietoja käsitellään Den Finland Oy:n asiakas- ja markkinointirekisterissä määritellyllä tavalla.

3. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus arvontaan on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. DEN Finland Oy:n omat työntekijät tai kampanjan tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät tai edellä mainittujen perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan. Osallistuminen on ilmaista.

4. Kampanja-aika: Arvontaan voi osallistua 5.12.2022-31.1.2023 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 2.2.2023. Finnlamelli pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

5. Palkinnot: Finnlamelli arpoo kampanja-aikana arvontaan osallistuneiden kesken 10 000 € Finnlamelli-lahjakortin. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk voiton ilmoituksesta. Lahjakortin voi käyttää uuden muutto- tai sisustuvalmiin Finnlamelli-talopaketin oston yhteydessä.

6. Arpajaisvero: DEN Finland Oy maksaa mahdollisen arpajaisveron.

7. Arvontaan osallistuminen: Arvonta on käynnissä Finnlamellin verkkosivuilla finnlamelli.fi/voita-10000-eurolla-talonrakennusrahaa/. Arvontaan osallistuminen edellyttää lomakkeen täyttämistä kokonaisuudessaan. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran. Arvontaan osallistuminen edellyttää markkinointiluvan antamista Finnlamellille. Voit kuitenkin poistua uutiskirje- ja taloesittelykutsulistalta milloin tahansa. Mikäli et halua saada kutsuja taloesittelyihin, voit lähettää viestiä if.ned@itnionikkram.

8. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän hallinoimissa kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

9. Järjestäjän vastuu: Mikäli arvonnasta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

10. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

11. Palkinnon vaihto ja siirto: Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan. Palkinnon siirtäminen toiselle henkilölle edellyttää Den Finland Oy:n suostumuksen.

12. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. 

13. Mikäli voittaja on hankkinut kampanja-aikana Finnlamellin tuotteita tai palveluita, hyvitetään voittajalle palkinnon arvoinen rahasumma laskusta (sis alv 24 %).

14. Kampanjan päättymisestä sekä arvontatuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

15. Voittaja sitoutuu talokohteen esittelyyn tuotteiden osalta Finnlamellin verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

16. Arvontaan osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.