Finnlamelli Kuningattarenhelmi Loviisan Asuntomessut 2023

Finnlamelli Kuningattarenhelmi

Loviisan Asuntomessut 2023

Merenrantaan nouseva moderni hirsikoti juhlistaa puusta rakentamista sen monissa muodoissaan

Finnlamelli Kuningattarenhelmi tuo merellisen maiseman kodin sydämeen ja levittää lyhdyn lailla sieltä loistavan valon ympärilleen. 

Kaksikerroksinen muuttovalmis hirsitalo on samalla sen rakennuttajien, Dani Ryynäsen ja Jenna Aallon, sekä 4-vuotiaan Amanda-tyttären asumishaaveiden täyttymys, joka oli vähällä jäädä toteutumatta.

Tervetuloa tutustumaan Finnlamelli Kuningattarenhelmeen, Loviisan Asuntomessujen 2023 kohteeseen numero 19.

Neljä syytä vierailla Finnlamelli Kuningattaren­helmessä

Koe hirsikodin lumo

Kodissa yhdistyvät modernin hirsirakentamisen vaatimukset ja ikiaikaisen luonnonmateriaalin hyvää tekevät ominaisuudet.

Luonto osana sisustusta

Ympäröivä luonto on keskeisessä osassa kodin sisustusta. 6 metriä korkean oleskelutilan ikkunoista avautuu upea merenrantamaisema.

Oodi puusisustamiselle

Näe kuinka eri puumateriaaleja ja niiden sävyjä voi yhdistellä ajattoman ja harmonisen sisustuksen saavuttamiseksi.

Suomen suosituin

Koe Suomen suosituimmat hirsitalot paikan päällä. Muuttovalmis Finnlamelli-koti on huolettomuutta ja helppoutta arvostavan rakentajan paras valinta.

Suomalainen hirsiunelma merimaiseman äärellä

Finnlamelli Kuningattarenhelmessä eletään omannäköistä elämää. Koti on suunniteltu perheen tarpeet, tontti ja upea merimaisema huomioiden. Linjakas hirsikoti kätkee sisäänsä modernin skandinaavisen ja minimalistisen sisustuksen, jossa tyylikäs puusisustamisen runsaus yhdistyy avaran tilan ja luonnon saumattomaan vuoropuheluun.

Terveyttä hellivä ja ekologinen Finnlamelli Kuningattarenhelmi on loviisalaisperheen loppuelämän koti. Koti rakentuu helposti ja huolettomasti muuttovalmiina.

Finnlamelli Kuningattarenhelmi

Kohdenumero: 19
Kerrosala: 167 m²
Huoneistoala: 136 m²
Kerrosluku: 2
Runkomateriaali: painumaton kuusihirsi
Toimituslaajuus: muuttovalmis
Talotyyppi: omakotitalo
Asukasmäärä: 3

Tutustu talomalliin

Finnlamelli Kuningattarenhelmi on on suunniteltu tontti ja ympäröivä merimaisema huomioiden. Kodin pohjaratkaisu on toimiva ja selkeä. Yhdessäoloon on haluttu panostaa avaran oleskelutilan muodossa. Alakerrassa sijaitsevat myös kodinhoitohuone, sauna ja pesuhuone integroidulla kylpyammeella. Makuuhuoneet sijaitsevat kodin yläkerrassa ja ovat kompaktin kokoisia. Lämpimään vuodenaikaan käytössä on myös takapihan terassi ja merenrantaan asti ulottuva piha-alue sekä tulevaisuudessa valmistuva pihasauna.

Finnlamelli Kuningattarenhelmi 1krs pohjakuva
1 krs. pohjakuva
Finnlamelli Kuningattarenhelmi 2krs pohjakuva
2 krs. pohjakuva

Perheen unelma messukodista oli vähällä jäädä toteutumatta

Maailman myllerrykset olivat kaataa loviisalaisperheen, Danin, Jennan ja Amanda-tyttären unelman omasta messukodista. Suunnitelmat messukodin suhteen olivat jo selvillä: upealle merenrantatontille oli rakentumassa kaksikerroksinen CLT-talo rantasaunoineen. Pian pilvet tummenivat messuhaaveen yllä, kun viimeisten vuosien kriisit olivat aiheuttaneet laajaa materiaalipulaa ja kustannusten nousua. Perheen rakennusbudjetti räjähti hintojen nousun takia käsiin ja peli näytti jo menetetyltä. Viime hetkillä asiat kuitenkin loksahtivat kohdilleen, tiukasta aikataulusta huolimatta, kun perhe löysi ratkaisun unelmalleen Finnlamellin muuttovalmiista hirsikodista.

Finnlamelli Kuningattarenhelmen rakentaminen alkoi Loviisan asuntomessualueella syksyllä 2022.
Kuva rakenteilla olevasta kodista. Myös yläkerrasta avautuu näkymä merelle.

Finnlamelli Kuningattarenhelmi on puusisustamisen aatelia

Finnlamelli Kuningattarenhelmessä pääset kokemaan puusisustamisen runsautta. Kaunis kuusihirsi yhdistyy kodissa muihin eri puupintoihin, kuten keittön kaapeissa käytettävään pähkinäpuuhun.

Puusisustamisen ohella johtoajatuksena on avaran tilan ja luonnon yhdistäminen. Kuutisen metriä korkeasta oleskelutilasta avautuu maisema merenrantaan. Maiseman maalauksellisuutta korostamaan on valittu mustat ikkunanpuitteet, jotka ikään kuin kehystävät ulkona levittäytyvät näkymät.

Kylpytiloista tulet löytämään arjen luksista ja spa-henkistä tunnelmaa. Rakenteisiin integroidun kylpyammeen reunoille voi asettaa kynttilöitä rentoutumiseen.

Designtalo Villa Kungen Loviisan Asuntomessut 2023

Loviisalaisveljekset asuntomessu­rakentajina

Kuningattarenhelmen Dani ei suinkaan ole Ryynästen perheen ainoa messurakentaja. DENin toinen kohde Loviisan Asuntomessuilla, Villa Kungen, on Danin veljen Ken Ryynäsen ja hänen Albin-poikansa tuleva koti.

Villa Kungen on inspiroiva esimerkki isän ja pojan kodista, jossa yhdistyvät maskuliininen sisustus, kompaktit neliöt ja kohtuulliset kustannukset.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.