Finnlamelli Linnamajuri Tuusulan asuntomessut 2020

Finnlamelli Linnamajuri – Tuusulan asuntomessut 2020

Terveellistä ja ekologista asumista Finnlamelli Linnamajurissa

Finnlamelli Linnamajuri huokuu arvokkuutta ja vangitsee huomion, aivan kuten Tuusulan historiallisen olympiakasarmin läheisyydessä sopiikin tehdä. Linnamajurissa kohtaavat ekologiset elämänarvot, hirsikodin kauneus ja terveellisyys sekä moderni kaupunkirakentaminen.

Eikä siinä vielä kaikki! Linnamajuri on rakennettu ainutlaatuisella muuttovalmiskonseptillamme ja sen pintamateriaalit on valittu suoraan laajasta muuttovalmisvalikoimastamme. Voit siis saada halutessasi palan Linnamajuria myös omaan Finnlamelli-kotiisi. Tuusulan Asuntomessut järjestettiin Rykmentinpuistossa 3.-30.8.2020.

Astu sisään Tuusulan Asuntomessujen kohteeseen numero 16!

Faktat I Pohjapiirustus I Virtuaalikierros I Kuvagalleria I Sisustussuunnittelu I Arkkitehtuuri

Finnlamelli Linnamajuri julkisivu

Finnlamelli Linnamajuri

Ainutlaatuisesta ja painumattomasta RYHTI-hirrestämme rakennettu Linnamajuri edustaa modernia hirsirakentamista niin ulkoa kuin sisältä. Koti on suunniteltu etenkin pienelle kaupunkitontille. Linnamajurissa juhlaa arkeen tuo pihasauna, jonka puukiukaan löylyissä voi rentoutua omassa kotipihassa.

Linnamajuri on valittu toimivuudeltaan ja ekologisuudeltaan kolmen parhaan messutalon joukkoon TTS Työtehoseuran arvioinnissa! Lue lisää täältä.

LindaBaki Finnlamelli Linnamajuri

Luonnonläheinen koti

Finnlamelli Linnamajurin sisustussuunnittelusta vastasi sisustussuunnittelija Linda Baki.

“Sisustuksen tavoitteena on ollut luoda hirsikotiin seesteinen, ajaton ja pehmeä tunnelma särmää unohtamatta. Sisustuksessa on myös käytetty materiaaleja, jotka sopivat kauniisti yhteen hirsipintojen kanssa”, Linda kertoo.

Olohuoneen kalusteissa pääosassa ovat luonnonmateriaalit ja toimivuus. Kalusteiden selkeä muotokieli sopii hyvin kapeasaumaiseen hirsiprofiiliin. Kylpyhuoneen laatoissa on puolestaan struktuuria ja eläväisyyttä. Materiaalivalinnat ovat ajattomia ja sopivat hyvin yhteen hirsitalon tunnelmaan.

Tutustu myös Sisustusextramme, josta löydät kolme raikasta tyyliä muuttovalmiiseen kotiisi Lindan suunnittelemana.

Tilasuunnittelun taidonnäyte

Finnlamelli Linnamajurissa yhdistyvät upea kuusihirren luoma tunnelma ja avaruus, jota toimivat, ympärikierrettävät tilat luovat.

Koti tuntuu huomattavasi ulkomittojaan avarammalta, kertoo arkkitehti, Sauli Kosonen, Kanttia2-artkkitehtitoimistosta.

”Finnlamelli Linnamajuri on todellinen tilasuunnittelun taidonnäyte. Näyttävä arkkitehtuuri muodostuu kolmesta kehästä, jotka kietovat sisäänsä modernin ja toimivan kodin. Kodin sydämessä ihastuttaa käytännöllinen, ympärikierrettävä tilasarja”, Sauli jatkaa.

Finnlamelli Linnamajuri olohuone
Finnlamelli Linnamajuri spaosasto
isä ja poika aamulla sängyssä hirsitalossa

Luonnollisesti paras koti syntyy yhdessä

Finnlamellin muuttovalmis hirsikoti on sinun näköisesi, elämää varten suunniteltu ja huoleton unelmakoti. Tarjoamamme muuttovalmis-sopimus on niin vaivaton, että voit keskittyä kotisi yksityiskohtiin. Saat sinulle suunnitellun, kuusihirrestä valmistetun kotisi aikataulussa ja sovitulla hinnalla muuttovalmiiden hirsikotien markkinajohtajalta.

Itselle suunniteltu, painumattomasta hirrestä rakennettu koti mahdollistaa kaikkien tärkeimpien asioiden tekemisen ja kestää sukupolvelta toiselle. Siksi muuttovalmis Finnlamelli-koti on luonnollisesti paras koti.

Olemme kumppanisi unelmasta, aina muuttovalmiiseen kotiisi saakka. Ota yhteyttä lähimpään Finnlamelli-myyjääsi!