finnlamelli linnamajuri olohuone 2

Finnlamelli Linnamajuri kolmen parhaan messutalon joukkoon TTS Työtehoseuran arvioinnissa

5.8.2020

Tuusulan Asuntomessujen kohteemme Finnlamelli Linnamajuri on valittu toimivuudeltaan ja ekologisuudeltaan kolmen parhaan messutalon joukkoon TTS Työtehoseuran arvioinnissa.

Kiitosta Linnamajuri sai muun muassa hyvästä hiilijalanjäljestä, hirsirakenteen edesauttamasta hyvästä sisäilmasta, saunaosastosta ja pihasaunasta.

Linnamajuri on muuttovalmiskonseptillamme toteutettu ekologinen ja terveellinen hirsikoti. Linnamajuriin voit tutustua tarkemmin täällä.

Arvioinnin tavoitteena oli löytää hyviä esimerkkejä omakotitaloista, joissa on toteutettu toimivia asumisen ratkaisuja arjen näkökulmasta ja suunnata messukävijöiden huomio asunnon ekotoimivuutta ja asumismukavuutta parantaviin ratkaisuihin. Arvioinnissa hyödynnettiin TTS:n elinkaariasumisen tutkimushankkeessa kehitettyä ekotoimivuuden arviointikriteeristöä.

TTS Työtehoseuran arvioinnissa keskityttiin asuntojen yleiseen toimivuuteen, keittiöihin, vaatehuolto- ja peseytymistiloihin sekä eteiseen, kuraeteiseen ja säilytystiloihin. Lisäksi on arvioitu asuntojen muuntojoustavuutta, esteettömyyttä, turvallisuutta, viihtyisyyttä. Olennaisena osana arviointia olivat myös kestävä kehitys ja hiilijalanjälki.