Krista Pärmäkoskesta Finnlamellin brändilähettiläs

24.2.2021

Yksi Suomen suosituimmista urheilijoista, Krista Pärmäkoski, on solminut yhteistyösopimuksen kanssamme. Krista edustaa Finnlamellia ja tuemme häntä huippu-urheilun uralla vähintään seuraavat kolme vuotta. Samaan aikaan suuri yleisö pääsee kurkistamaan, kuinka Kristan aloittama Finnlamelli-kodin suunnittelu- ja rakennusprojekti etenee.

”Krista edustaa terveellistä elämäntapaa, jota myös Finnlamelli-kodit tarjoavat. Hänellä on laaja seuraajajoukko verkossa, ja hänen kauttaan pääsemme näyttämään, miten helppoa muuttovalmiin Finnlamelli-kodin tekeminen on – jopa maailmalla seilaavalle kiireiselle huippu-urheilijalle”, kertoo kehitysjohtaja Markku Uotinen

Kodin rakennusprojektia voit seurata sekä verkkosivuiltamme että taloprojektia varten on perustetulta @mahrotonmaja Instagram-tililtä.

Uusi talo kohoaa Kuortaneelle tontille, jolla Krista puolisonsa kanssa on asunut 70-luvulla rakennetussa talossa, jossa on havaittu kosteusvaurioita. Niinpä talonvalinnassa tärkeitä kriteereitä olivat terveellisyys ja turvallisuus. Alusta asti Kristalle oli selvää, että he haluavat nimenomaan hirsitalonHirsi on hengittävä, terveellinen ja uusiutuva rakennusaine, joka takaa huippu-urheilijalle tärkeän hyvän sisäilman.  

Finnlamellin valitsin talotoimittajaksi, koska heidän kanssaan löytyi heti yhteinen sävel tekemiseen ja yhteistyöhön. Finnlamelli tuntui heti luotettavalta kumppanilta lähteä tällaiseen isoon projektiin. Oli myös heti selvää, että uuden kotimme pitää valmistua muuttovalmiiksi asti, ja heillä on näistä vahvaa näyttöä”, kertoo Krista Pärmäkoski valinnan taustoista. 

Kiireisenä, paljon kisoissa matkustavana urheilijana Krista ei pysty aktiivisesti osallistumaan talonrakennukseen – vaikka mieli tekisikin. Finnlamellin muuttovalmiin kodin toteutusmallissa kodin materiaali- ja sisustusvalinnat hoituvat vaikka kisamatkoilta. Tärkeää on myös, että Krista pystyy keskittymään täysipainoisesti omaan työhönsä, ja Finnlamelli hoitaa talon vaivattomasti valmiiksi. ”Talon toimitus ei saa stressata ja vaikuttaa palautumiseen”, kuvaa Krista itse. 

Uusi talo räätälöidään Kristan perheelle täydellisesti sopivaksi loppuelämän kodiksi, joka muuntuu tarpeen mukaan elämänmuutoksissa. Taloon tulee avaran olohuone-, ruokailu- ja keittiötilan lisäksi neljä huonetta, ja huoneistoalaa yhteensä 173 neliötä. 

”Uudessa kodissa odotan eniten sitä, että se on valmis, ja pääsen ensimmäisenä aamuna avaamaan liukuoven makuuhuoneesta terassille – otan vaikka kupposen kahvia ja nautiskelen siellä”, kertoo Krista itse odotuksistaan. ”Koti on minulle turvapaikka, jossa saan olla oma itseni.” 

Krista Pärmäkoski