Finnlamellin muuttovalmiissa on painumaton vakiona

Muuttokahveja vaille valmiiksi sinun

Omakotitalon tai unelmien kesämökin rakentamisen budjetti ja koko projektin aikataulutus voivat tuntua hermoja raastavalta savotalta. Mikset ottaisi lomaa stressistä? Finnlamellin aidosti muuttovalmis hirsitalo on helpoin ja nopein tie uuteen kotiin tai huvilaan.

Kaikki kätevästi yhdellä sopimuksella

Meidän kanssamme saat tietää muuttovalmiin hirsikotisi lopullisen, pitävän hinnan sekä varman muuttopäivän jo heti alussa. Suunnitelman valmistuttua sinulla on yhdellä sopimuksella eriteltynä koko muuttovalmis kotiprojekti. Yhdistettyämme osaamisemme kotimaisen Design-Talon kanssa, saat käyttöösi paitsi maan pisimmän lamellihirsiosaamisen myös maa parhaan muuttovalmisasiantuntijuuden!

  • Muuttovalmis Finnlamelli-koti on panostus omaan hyvinvointiisi jo rakennusvaiheesta lähtien.
  • Finnlamellilta saat – toden totta – painumattoman hirren vakiona muuttovalmiiseen hirsitaloosi
  • Haluamme tarjota unelmiesi näköisen lopputuloksen ohella parhaan mahdollisen kokemuksen hirsitalorakentamisesta.
  • Viime vuonna yrityksemme ammattitaidolla valmistui 429 muuttovalmista kotia, joista kaikki ajallaan – tai jopa etuajassa.
  • Saat muuttovalmiin hirsikotisi muokattuna toiveidesi näköiseksi, kokoiseksi ja muotoiseksi yksityiskohtia myöten.
  • Ideointi- ja suunnitteluvaiheen joustavuus sekä huippuunsa viritetty tuotantoteknologiamme varmistavat korkealaatuisen ja yksilöllisen lopputuloksen – juuri sellaisen kuin toivoitkin.

Muuttovalmis Finnlamellin hirsikoti on Ryhdikkäästi tehty

Finnlamellin painumaton Ryhti on vakiona muuttovalmiissa hirsikodeissa ja -huviloissamme. Katso lisää: Painumaton Ryhti-hirsi

Näin nopeasti hirsikotisi valmistuu

Kun yhteinen ideointi- ja suunnitteluvaihe asiantuntijamme kanssa on valmis, rakentaminen voi alkaa.

1–2 kk: Ennen aloittamista tontti tulee saattaa rakentamiskuntoon. Jos et itse halua hoitaa tonttia rakennusvalmiiksi, voit teetättää työn kätevästi ammattilaisillamme. Halutessasi asiantuntijamme auttavat valitsemaan paikkakuntasi luotettavimmat kumppanit tonttiin liittyviin töihin.

3–4 kk: Kodin pystytys alkaa. Perustuksen saamme valmiiksi muutamassa päivässä, ja kokeneiden kirvesmiestemme käsissä muuttovalmiin hirsitalosi jykevä runko nousee päivässä tai kahdessa.

5–6 kk: Voit seurata rakentamisen etenemistä ja kotisi valmistumista vaikka rennosti kotisohvalta tai lomareissusta käsin. 

7–8 kk: Toteuta kaikki sisustushaaveesi! Kotisi ainutlaatuinen luonne syntyy valitsemillasi kalusteilla, väreillä, pintamateriaaleilla sekä kodinkoneilla. Viimeistelyvaiheessa asennamme puolestasi keittiössä ja pesutiloissa niin hanat kuin valotkin.

9 kk: Saat tuliterän kotisi avaimet käteen. Astu sisään, pistä muuttosauna lämpiämään ja hengitä kaikessa rauhassa kotisi puhdasta sisäilmaa. Tästä alkaa elämä!