rehti-hirsitalomallisto-finnlamelli

Yllättävän edullinen Rehti-mallisto tuo hirsikodin yhä useamman saataville

26.3.2021

Olemme juuri julkaisseet ensimmäiset mallit uudesta Rehti-hirsitalomallistostamme, jonka suunnittelun lähtökohtana ovat olleet viime aikoina toimivimmiksi ja suosituimmiksi osoittautuneet rakenne- ja tilaratkaisut. Muuttovalmis Rehti on yhtä kuin helppo hirsikotihankinta, jossa yhdistyvät kokonaisuutena harkittu tilankäyttö ja kohtuullinen hinta.

Olemme keränneet syvällistä tietoa asumisen tarpeista, trendeistä ja toimivimmista ratkaisuista kaikista konsernimme (DEN) toteuttamista kodeista, joista on syntynyt 15.000 talon tietopankki. Suunnittelijamme ovat yhdistäneet osaamisensa kumppaniverkostomme ja monen muun sisäisen toiminnon kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Rehti 108

Rakennamme Rehti-kodit kotimaisesta, painumattomasta Ryhti-hirrestämme. Sen moderni ulkomuoto sopii niin maaseutu- kuin kaupunkiympäristöön. Hirsitalot ovat ekologisia ja sisäilmaltaan ylivoimaisia. Rehti-mallisto antaa mahdollisuuden asua unelmien hirsitalossa entistä useammalle – se on nimensä mukaisesti rehti talo rehtiin hintaan!

Muuttovalmiin Rehti-kodin hankinnasta olemme tehneet sinulle helpon ja suoraviivaisen prosessin: valinnat ovat selkeitä ja varmasti toisiinsa sopivia. Valmiiksi suunnitellun malliston rakenteita on vakioitu, mikä laskee koko toimitusketjun kustannuksia ja näkyy kukkarossa asti.

”Tavoitteemme on ollut tehdä muuttovalmiin hirsitalon hankinnasta miellyttävä ja sujuva prosessi. Olemme tuoneet markkinoille malliston, josta yhä useampi suomalainen löytää itselleen vaivattomasti hänen tarpeisiinsa ja elämäntilanteeseensa sopivan muuttovalmiin hirsikodin”, kertoo kehitysjohtaja Markku Uotinen. ”Tuomme huolella hiotun kokonaisprosessimme ja uuden, valmiiksi suunnitellun malliston ajattelumme edut myös asiakkaillemme. Rehti-mallisto on selkeästi hinnoiteltu ja tarjoaa asiakkaillemme kilpailukykyisen muuttovalmiin hirsitalovaihtoehdon.”

Kaikkiaan tarjolle tulee yksitoista uutta vakioitua Rehti-talomallia, jotka antavat yhä useammalle mahdollisuuden hankkia kodikseen modernin hirsitalon. ”Haluamme, että asiakkaamme saavat toteutettua kotiunelmansa stressittä ja paineetta”, toteaa Uotinen.

Rehti 76

Tutustu yllättävän edulliseen Rehti-mallistoon