Finnlamellin uusi vapaa-ajan mallisto on saatavilla myös täysin muuttovalmiina

Finnlamelli julkaisee täysin uudenlaista vapaa-ajan asumista tarjoavan malliston, jonka ensimmäiset Valo-hirsihuvilamallit on nyt julkaistu. Uusi mallisto on suunniteltu niin, että asiakas saa sen halutessaan täysin muuttovalmiina. Valo-hirsihuvilat ovat näyttäviä ja moderneja lomakoteja, joiden isot ikkunat tuovat maiseman sisälle.

Näyttävissä Valo-hirsihuviloissa valo tulvii sisään isoista ikkunoista

Uudet Valo-hirsihuvilat tarjoavat uudenlaista vapaa-ajan asumista. Ne ovat arkkitehtuuriltaan moderneja, mutta tunnelmaltaan perinteisen kodikkaita. Isot, harjaan asti jatkuvat ikkunat päästävät valon tulvimaan sisään ja tuovat maiseman osaksi sisustusta. Kahdeksasta uudesta huvilamallista löytyy yhden tai useamman makuuhuoneen huviloita erikokoisten perheiden tarpeisiin. Osassa malleista lisätilaa tuo tilava parvi.

Finnlamellin uusi vapaa-ajan mallisto laajenee kesän aikana uusilla huvilamalleilla ja tyylisuunnilla.

Uudet mallit saatavilla asiakkaan valitsemassa toimituslaajuudessa

Aiemmin Finnlamellin vapaa-ajan asunnot on myyty pääosin talopakettina, eli Finnlamelli on toimittanut asiakkaan valitseman toimituslaajuuden tontille ja asiakas on rakentanut mökin tai huvilan loppuun itse. Myös Rehti-hirsitalomalleja on myyty paljon vapaa-ajan asunnoiksi ja ne on asiakkaan niin toivoessa voitu toimittaa myös muuttuvalmiina. Uusi vapaa-ajan mallisto on suunniteltu niin, että asiakas saa minkä tahansa Valo-mallin halutessaan täysin muuttovalmiina.

Muuttovalmis tarkoittaa toimitusastetta, jossa talo on mahdollisimman valmiiksi rakennettu ja siitä puhutaan myös avaimet käteen -toimituksena. Muuttovalmis sopii erityisesti rakentajalle, joka ei itse halua tai ehdi osallistua rakentamiseen. Uuden malliston Valo-huvilat on saatavilla omatoimisemmalle rakentajalle myös sisustusvalmiina tai talopakettina.

DEN on muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijä

DEN Finland on tuonut muuttovalmiin pientalon konseptin Suomeen. Jo 1990-luvulla DENin tuotemerkki Designtalo alkoi ensimmäisenä rakentaa muuttovalmiita pientaloja ja lanseerasi “muuttovalmis”-termin käyttöön. Vuosikymmenten aikana prosessit ovat hioutuneet ja verkosto vahvistunut, ja tänä päivänä DEN onkin muuttovalmiiden pientalojen markkinajohtaja tuotemerkeillään Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki K-Raudan kanssa.

Valo – modernia vapaa-ajan asumista

Näyttävissä Valo-hirsihuviloissa maisema tulvii sisälle isoista ikkunoista. Muunneltavissa tarpeisiinne ja saatavilla myös muuttovalmiina.

finnlamelli-myyjän tapaaminen

Haluatko keskustella asiantuntijamme kanssa?

Ota yhteyttä paikkakuntasi myyjään tai jätä meille yhteydenottopyyntö.