Valmis Finnlamelli hirsitalo

Tontti-ilta Kuopiossa – vinkkejä hirsirakentamisen ensiaskeleille!

Kylmämäentie 9, 70800 Kuopio

25.10.2023 16:00-19:00

Unelmoitko hirsitalosta Savon tai Karjalan suunnalla, mutta kaipaat apua aloittamiseen ja sopivan tontin valintaan? Lämpimästi tervetuloa Tontti-iltaan Kuopioon!

Kutsumme sinut mukaan Tontti-iltaan, joka järjestetään keskiviikkona 25.10. Finnlamellin studiolla Kuopiossa. Mukana tapahtumassa on Finnlamellin kokenut talomyyjä, joka on valmiina vastaamaan kysymyksiisi.

Tapahtumassa tulemme jakamaan parhaat vinkkimme tontin valintaan: mitä ottaa huomioon rakennuspaikan valinnassa, kuinka rakennuslupaprosessi etenee ja miten pohjatutkimukset auttavat projektiasi. Tutkimme yhdessä myös tonttikarttoja ja voimme tehdä alustavia budjettilaskelmia hirsikodin rakentamisesta. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Lämpimästi tervetuloa viettämään informativiista iltaa kanssamme ja aloittamaan matkan kohti unelmiesi hirsikotia yhdessä Suomen suurimman pientalotoimittajan, DEN Finlandin, kanssa!

Hirsitalon esittelee:

Jukka Ruuskanen

Jukka Ruuskanen

Etelä- ja Pohjois-Savo, Etelä- ja Pohjois-Karjala

040 188 3636

if.illemalnnif@nenaksuur.akkuj

finnlamelli hirsitaloesittely

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 31.12.2023 mennessä osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.