Finnlamellin myyjä

Tarjouslaskentapäivä Kuopiossa

Kylmämäentie 9, 70800 Kuopio

19.2.2023 12:00-15:00

Unelmoitko muuttovalmiista hirsitalosta? Mietityttääkö, milloin on hyvä aika rakentaa?

Tervetuloa Tarjouslaskentapäivään studiollemme Kuopioon kuulemaan tarjoamistamme kotimahdollisuuksista. Muunneltavan hirsitalomalliston rinnalta löytyy Rehti-hirsitalomallisto, joka täydentyi juuri uusilla pohjaratkaisuilla. Vakavarainen ja vastuullinen DEN on tukenasi jo rakentamisprojektin alkumetreistä lähtien. Meillä on vahva alueellinen tuntemus ja luotettavat pitkäaikaiset yhteistyökumppanit.

Asiantunteva talomyyjämme Jukka Ruuskanen kertoo mielellään Finnlamellin kotivaihtoehdoista, sekä antaa halutessasi kokonaiskustannusarvion muuttovalmiskodin rakennushankkeestasi ja neuvoja projektin eteenpäin viemiseen. Tilaisuudesssa on pannu kuumana ja tarjolla pientä purtavaa.

Olet lämpimästi tervetullut paikan päälle myös lasten kanssa!

Tapahtumassa paikalla

Jukka Ruuskanen

Jukka Ruuskanen

Etelä- ja Pohjois-Savo, Etelä- ja Pohjois-Karjala

040 188 3636

if.illemalnnif@nenaksuur.akkuj

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.