Finnlamellin myyjä

Tarjouslaskentapäivä Kuopiossa

Kylmämäentie 9, 70800 Kuopio

29.1.2023 12:00-15:00

Unelmoitko muuttovalmiista hirsitalosta? Mietitkö, onko nyt hyvä aika rakentaa?

Tervetuloa Tarjouslaskentapäivään studiollemme Kuopioon kuulemaan tarjoamistamme kotimahdollisuuksista. Muunneltavan hirsitalomalliston rinnalta löytyy Rehti-hirsitalomallisto, joka täydentyi juuri uusilla pohjaratkaisuilla. Vakavarainen ja vastuullinen DEN on tukenasi jo rakentamisprojektin alkumetreistä lähtien. Meillä on vahva alueellinen tuntemus ja luotettavat pitkäaikaiset yhteistyökumppanit.

Asiantunteva talomyyjämme Jukka Ruuskanen kertoo mielellään Finnlamellin vaihtoehdoista, sekä antaa halutessasi kokonaiskustannusarvion muuttovalmiskodin rakennushankkeestasi ja neuvoja projektin eteenpäin viemiseen. Tilaisuudesssa on pannu kuumana ja tarjolla pientä purtavaa. Olet lämpimästi tervetullut paikan päälle myös lasten kanssa!

Huom! Yhtä aikaa samassa osoitteessa on myös Designtalon Tarjouslaskentapäivä.

Tapahtumassa paikalla

Jukka Ruuskanen

Jukka Ruuskanen

Etelä- ja Pohjois-Savo, Etelä- ja Pohjois-Karjala

040 188 3636

if.illemalnnif@nenaksuur.akkuj

taloesittelyt

Taloesittelyt ja tapahtumat

Koe Suomen suosituimmat muuttovalmiit hirsitalot itse. Tänäkin vuonna yli kahdensadan asiakkaamme oma muuttovalmis Finnlamelli-koti valmistuu tai sitä rakennetaan parhaillaan.

Arvomme kaikkien 30.6.2023 mennessä taloesittelyissä käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Katso seuraavat taloesittelyt ja tule tutustumaan terveellisiin ja ekologisiin hirsikoteihimme. Taloesittelyssä pääset tutustumaan myös paikalliseen asiantuntijaamme ja keskustelemaan omista kotihaaveistasi.