Hirsitaloesittely Ylöjärvellä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Ylöjärvelle perjantaina 17.9. klo 17-19!

Esittelyssä asiakkaan omista kuvista suunniteltu 153 neliön yksitasoinen koti. Talossa on poikkeuksena Finnlamellin vakiomalleihin nähden viisi makuuhuonetta! Keittiö on iso ja siihen kuuluu tilava saareke, jossa koko perhe voi syödä yhdessä aamiaista. Vanhempien makuuhuoneessa on pukeutumishuone, sekä talossa on kaksi vessaa ja korotettu sisäkatto talon keskiosassa. Kodin huoneistoala on 143 m2.

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kodin esittelee,

Minna Mäenpää, 040 670 9438

Juhani Oksanen, 040 540 9393

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Minna Mäenpää
Minna Mäenpää
Pirkanmaa
Juhani Oksanen
Juhani Oksanen
Pirkanmaa