Hirsitaloesittely Vihdissä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Vihtiin lauantaina 20.11. klo 11-14!

Esittelyssä upea muuttovalmis kolmen makuuhuoneen hirsikoti. Kodissa on avara yhdistetty olohuone-keittiö sekä tilava kodinhoitohuone ja toimivat kosteat tilat tyylikkäällä saunalla. L-mallisessa keittiössä on tilaa kokkailla. Olohuoneesta avautuu ovi katetulle terassille.  Kodin kerrosala on 115 m² ja huoneistoala 106 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Osoite: Rönnintie 121, 03790 Vihti

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Risto Löppönen, 040 869 8668

Joonatan Voutilainen, 040 630 8662

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Vihti hirsitalon pohjakuva

Joonatan Voutilainen
Joonatan Voutilainen
Pk-seutu, Uusimaa
Risto Löppönen
Risto Löppönen
Pk-seutu, Uusimaa