Hirsitaloesittely Tuusulassa

HUOM! HIRSITALOESITTELY ON JOUDUTTU PERUMAAN KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI, PAHOITTELEMME TILANNETTA.

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Tuusulaan torstaina 4.3.!

Esittelyssä tyylikäs 2-kerroksinen hirsikoti! Tämä hirsikoti on mallistamme Aamu 153 pienin muutoksin asiakkaalle muuttovalmiina rakennettu. Kodin alakerrassa on työhuone ja upea i-keittiö, joka yhdistyy ruokailutilan kautta olohuoneeseen. Olohuone on auki yläkertaan. Tilavaan kodinhoitohuoneeseen on lisätty ulko-ovi. Pesuhuoneessa poreamme sekä tyylikäs saunatila rentoutumiseen. Yläkerrassa hyvän kokoinen oleskelutila sekä kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on väliseinän taakse piilotettu vaatehuone ja oma parveke. Kodin huoneistoala on 138 m² ja kerrosala 154 m².

Tule tutustumaa n muuttovalmiiseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa sinulle parhaasta kodista!

Arvomme kaikkien 31.3.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Risto Löppönen, 040 869 8668

Joonatan Voutilainen, 040 630 8662

Brittany Rowe, 040 121 7424

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

Risto Löppönen
Risto Löppönen
Pk-seutu, Uusimaa
Brittany Rowe
Brittany Rowe
Pk-seutu, Uusimaa
Joonatan Voutilainen
Joonatan Voutilainen
Pk-seutu, Uusimaa