Hirsitaloesittely Tuusulassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Tuusulaan lauantaina 13.2. klo 11-14!

Esittelyssä vuoden 2020 asuntomessukohteemme Finnlamelli Linnamajuri. Kohteen mallina toimii City-malliston Backas 165, joka on suunniteltu etenkin pienelle kaupunkitontille. Tässä muuttovalmiissa hirsikodissa on neljä makuuhuonetta, upeat pesutilat ja avara olohuone kookkailla ikkunoilla. Kodin pintamateriaalit on valittu suoraan Finnlamellin muuttovalmisvalikoimasta. Kohteessa on myös erillinen piharakennus, josta löytyy autotalli ja puusauna.

Tervetuloa tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin!

Arvomme kaikkien 31.3.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Osoite: Pikkukarhunkierto 7, 04300 Tuusula

Kohteen esittelee,

Joonatan Voutilainen, 040 630 8662

Brittany Rowe, 040 121 7424

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

finnlamelli linnamajuri 1krs pohja

finnlamelli linnamajuri 2krs pohja

Brittany Rowe
Brittany Rowe
Pk-seutu, Uusimaa
Joonatan Voutilainen
Joonatan Voutilainen
Pk-seutu, Uusimaa