Hirsitaloesittely Seinäjoella

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Seinäjoelle torstaina 2.9. klo 16-19!

Esittelyssä asiakkaan omasta mallista talopakettina toimitettu hirsikoti. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja reilunkokoinen liukuovella varustettu vaatehuone päämakuuhuoneen yhteydessä. Yhteisissä tiloissa on korkea ja avara vino sisäkatto sekä suuret ikkunat. Keittiön yläpuolella sijaitseva parvi tuo lisätilaa tähän kauniiseen kotiin. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on oma kurasyöpöllinen eteinen. Saunan lempeistä löylyistä voi nauttia vastakkain istuttavilla lauteilla. Kodin kerrosala on 163,5 m² ja huoneistoala 151 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Kohteen esittelee,

Jukka Salo, 050 435 4425
Pekka Silver, 040 619 0352

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

seinäjoki 2.9. pohjakuva

Jukka Salo
Jukka Salo
Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi
Pekka Silver
Pekka Silver
Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa ja Kainuu