Hirsitaloesittely Nastolassa

Tervetuloa muuttovalmiin hirsitalon esittelyyn Nastolaan viikolla 48!

Tarkka osoite ja ajankohta ilmoitetaan lähempänä.

Esittelyssä upea muuttovalmis Kerkkä 161-mallin 1,5-kerroksinen hirsikoti. Kodin ensimmäisessä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna sekä upea L-mallinen keittiö, joka yhdistyy avaraan olohuoneeseen. Ylemmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta lisää, vaatehuone, wc ja tilava aula. Kodin kerrosala on 178 m² ja huoneistoala 150 m².

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Juhani Oksanen, 040 540 9393

Minna Mäenpää, 040 670 9438

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

  1. kerros

Nastola hirsitalon pohja 1-kerros

2. kerros

Nastola hirsitalon pohja 2-kerros

Minna Mäenpää
Minna Mäenpää
Pirkanmaa
Juhani Oksanen
Juhani Oksanen
Pirkanmaa