Hirsitaloesittely Naantalissa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Naantaliin viikolla 26!

Päivämäärä tarkentuu myöhemmin.

Esittelyssä upea Siimes 144-mallin hirsikoti. Koti esitellään sisustusvalmiissa vaiheessa. Hirsitalossa kolme makuuhuonetta ja avara olohuone, jossa tyylikäs kattoon saakka avoin erkkeri ja korkea kolmioikkuna. Olohuone yhdistyy tyylikkääseen L-muotoiseen keittiöön, jossa on paljon tilaa kokkailla. Arkea helpottamassa tilava kodinhoitohuone ja kätevät pesutilat. Kodin yhteyteen tulee myös erillinen saunarakennus mallistamme Tervaranta. Kodin kerrosala on 144 m² ja huoneistoala 131 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 30.6.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Jukka Kojo, 040 656 8800

(Huom! Ilmoituksen kuva on visualisointikuva, ei siis juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

Jukka Kojo
Jukka Kojo
Turku, Varsinais-Suomi, Satakunta