Hirsitaloesittely Multialla

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Multialle keskiviikkona 14.4. klo 17-19!

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsikoti. Kodissa on upeat yhteiset tilat. Olohuone yhdistyy ruokailutilan kautta tilavaan keittiöön, josta pääsy kaksoisovien kautta kookkaalle terassille. Kodissa on kolme makuuhuonetta sekä varasto. Pesutilat tuplasuihkuilla ja sauna vastakkaisilla penkeillä mahdollistaa isommankin porukan saunaillan. Saunasta pääsee tilavan kodinhoitohuoneen kautta terassille vilvoittelemaan. Kodin kerrosala on 150 m² ja huoneistoala 133 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 30.6.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJAMME >>

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo