Hirsitaloesittely Mikkelissä

HUOM! Taloesittely 27.5. on jouduttu siirtämään. Uusi ajankohta on torstaina 10.6. klo 17-19. Pyydämme anteeksi tilannetta.

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Mikkeliin torstaina 10.6. klo 17-19!

Esittelyssä Rusko 143 City -mallista asiakkaalle muokattu muuttovalmis hirsikoti. Hirsikodissa on avarat oleskelutilat ja keittiö saarekkeella. Kodissa on kolme makuuhuonetta, työhuone sekä kätevä kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna. Viihtyisä terassi luo kotiin houkuttelevan lisähuoneen, jossa yhdessäolo voi jatkua kesäisin myöhään yöhön. Kodin kerrosala on 137 m² ja huoneistoala 127 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 30.6.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

(Huom! Ilmoituksen kuva, on visualisointikuva, ei siis juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo