Hirsitaloesittely Lopella

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Lopelle viikolla 50!

Ajankohta ja osoite tarkentuvat myöhemmin.

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsitalo! Kodissa on kolme makuuhuonetta ja iso yhdistetty olohuone-keittiö. L-mallisessa keittiössä on runsaasti tilaa kokkailla. Upeasta saunasta pääsee kätevästi tilavalle terassille vilvoittelemaan. Kodin kerrosala on 115 m² ja huoneistoala 103 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Risto Löppönen, 040 869 8668

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Risto Löppönen
Risto Löppönen
Pk-seutu, Uusimaa