Hirsitaloesittely Klaukkalassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Klaukkalaan lauantaina 18.9. klo 10-14!

Esittelyssä upea muuttovalmis hirsikoti, joka on mallista Rusko 143 City asiakkaalle räätälöity. Hirsikodissa on kolme makuuhuonetta sekä työhuone. Päämakuuhuoneesta löytyy tilava vaatehuone. Avara olohuone yhdistyy ruokailutilan kautta L-malliseen keittiiön. Kodissa myös viihtyisä sauna ja pesutilat sekä tilava kodinhoitohuone ja iso terassi. Huoneistoalaa kodissa on 137 m² ja kerrosalaa 147 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Joonatan Voutilainen, 040 630 8662

Brittany Rowe, 040 121 7424

Antti Valkeinen, 040 628 2260

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Joonatan Voutilainen
Joonatan Voutilainen
Pk-seutu, Uusimaa
Brittany Rowe
Brittany Rowe
Pk-seutu, Uusimaa
Antti Valkeinen
Antti Valkeinen
Pk-seutu, Uusimaa