Hirsitaloesittely Kirkkonummella

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Kirkkonummelle perjantaina 3.9. klo 17-20!

Esittelyssä upea, asiakkaan oman mallin mukaan rakennettu muuttovalmis hirsikoti. Tässä kolmen makuuhuoneen kodissa on avara yhdistetty olohuone-keittiö korotetulla sisäkatolla sekä tilava kodinhoitohuone. Kodin pesuhuoneessa on tuplasuihkut sekä sauna, jossa on vastakkain istuttavat lauteet. Huoneistoalaa kodissa on 152 m² ja kerrosalaa 172 m². Kodin yhteydessä on myös lisärakennus, josta löytyy oleskelutilaa, pieni kylpyhuone, varastotilaa ja askartelutila. Lisärakennuksen huoneistoala on 33 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Kohteen esittelee,

Joonatan Voutilainen, 040 630 8662
Brittany Rowe, 040 121 7424
Antti Valkeinen, 040 628 2260

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Joonatan Voutilainen
Joonatan Voutilainen
Pk-seutu, Uusimaa
Brittany Rowe
Brittany Rowe
Pk-seutu, Uusimaa
Antti Valkeinen
Antti Valkeinen
Pk-seutu, Uusimaa