Hirsitaloesittely Kirkkonummella

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Kirkkonummelle keskiviikkona 15.9. klo 16-19!

Esittelyssä muuttovalmis L-mallinen hirsikoti. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja suuri, talon läpi kulkeva yhtenäinen keittiö-olohuone. Kodinhoitohuone sekä kylpytilat ovat omassa siivessään. Kylpyhuoneessa on tuplasuihkut ja saunassa vastakkain istuttavat lauteet. Sekä kodinhoito- että olohuoneesta on kulku suurelle ja suojaisalle terassille. Talon yhteydessä on autotalli. Kodin kerrosala on 167 m² ja huoneistoala 134 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Risto Löppönen, 040 869 8668

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

kirkkonummi 15.9. pohjakuva

Risto Löppönen
Risto Löppönen
Pk-seutu, Uusimaa