Hirsitaloesittely Kangasalla

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Kangasalle tiistaina 19.10. klo 17-19!

Esittelyssä Finnlamellin Välke 148-malli asiakkaan oman version mukaan tehtynä. Koti on L-mallinen, jonka pieneen siipiosaan sijoittuvat kätevät kosteat tilat. Talossa on iso keittiö ja siihen kuuluu tilava saareke. Olohuoneessa on tyylikkäät isot maisemaikkunat sisäpihalle päin. Kodissa on kolme makuuhuonetta sekä työhuone. Vanhempien makuuhuoneesta löytyy kätevä vaatehuone. Kodin huoneistoala on 137,5 m² ja kerrosala 148,5 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Minna Mäenpää, 040 670 9438

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

 

Minna Mäenpää
Minna Mäenpää
Pirkanmaa