Hirsitaloesittely Kaarinassa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Kaarinaan torstaina 14.10. klo 16-19!

Esittelyssä Pouta 120 -mallista asiakkaalle muokattu muuttovalmis hirsikoti. Kodissa on kolme makuuhuonetta, valoisa yhdistetty olohuone-keittiö sekä kätevä kodinhoitohuone, pesutilat ja sauna. Upea terassi viihdyttää  lämpiminä kesäiltoina. Kodin kerrosala on 93,5 m² ja huoneistoala 85,5 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Silvolankaari 8, 20520 Turku

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kodin esittelee,

Jukka Kojo, 040 656 8800

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Jukka Kojo
Jukka Kojo
Turku, Varsinais-Suomi, Satakunta