Hirsitaloesittely Jyväskylässä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Jyväskylään torstaina 12.8. klo 16.30-19!

Esittelyssä näyttävä muuttovalmis hirsikoti asiakkaan omasta mallista rakennettuna. Sisäänkäynnissä kätevästi pääsy sisään kodinhoitohuoneen tai eteisen kautta. Kodin sydämessä tyylikäs keittiö saarekkeella, joka yhdistyy ruokailutilan kautta syvennettyyn olohuoneeseen. Kodissa on neljä makuuhuonetta ja päämakuuhuoneessa tilava walk-in-closet. Saunaosasto sijaitsee omassa siivessään, jossa pukuhuone, rentouttava sauna ja tuplasuihkut. Isolta terassilta löytyy upea allas pergolan alta. Huoneistoalaa kodissa on 174 m² ja kerrosalaa 187 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Vesilaitoksenkuja 8, 40800 Jyväskylä

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

TILAA HIRSITALOKIRJA

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo