Hirsitaloesittely Jyväskylässä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Jyväskylään keskiviikkona 26.5. klo 16.30-19!

Esittelyssä upea muuttovalmis hirsikoti, joka on asiakkaan oman mallin mukaan rakennettu. Hirsitalossa isot ikkunat avartavat olohuonetta, joka yhdistyy ruokailutilan kautta U-malliseen keittiöön. Kodissa on tilava kodinhoitohuone, kaksi makuuhuonetta ja työhuone sekä erillinen saunatupa tyylikkäällä oleskelualueella. Isolta terassilta löytyy ulkoporeallas. Kodin huoneistoala on 182 m² ja kerrosala 198 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 30.6.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole juuri tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

 

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo