Hirsitaloesittely Jyväskylässä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Jyväskylään tiistaina 7.12. klo 16.30-19!

Esittelyssä upea Aava 145 -mallin muuttovalmis hirsitalo pienillä muutoksilla. Kodin alakerrassa on valoisa olohuone, joka yhdistyy tilavaan saarekkeelliseen keittiöön. Keittiön takana on työhuone ja talon toisella puolella viihtyisä saunatupa, josta löytyy kodinhoitohuone, pesutilat tuplasuihkuilla ja tyylikäs sauna. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja päämakuuhuoneessa on ison vaatehuoneen lisäksi oma wc. Huoneistoalaa kodissa on 135,5 m² ja kerrosalaa 156 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Sinitiaisentie 4, 40530 Jyväskylä (opastus Kauramäentieltä)

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Jyväskylän Aava 145 pohjakuva

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo