Hirsitaloesittely Jyväskylässä

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Jyväskylään tiistaina 5.10. klo 16.30-19!

Huom! Kohde esitellään keskeneräisenä.

Esittelyssä upea sisustusvalmis hirsikoti asiakkaan oman mallin mukaan rakennettuna. Kodissa on kolme makuuhuonetta ja päämakuuhuoneessa upea ja tilava walk-in-closet. Keittiö ja olohuone ovat avointa yhteistä tilaa ja tiloja avartaa upeat, isot ikkunat. Kodin pesuhuoneesta löytyy upea sauna kokolasiseinällä ja vastakkainistuttavilla lauteilla. Huoneistoalaa kodissa on 117 m² ja kerrosalaa 126 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Osoite: Uittotie 10, 40800 Jyväskylä

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Jyväskylä sisustusvalmis pohjakuva

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo