Hirsitaloesittely Jyväskylässä

HUOM! Taloesittely on jouduttu siirtämään. Uusi ajankohta on MAANANTAI 13.9. klo 16.30-19!

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Jyväskylään!

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsikoti Pouta 120 mallista muokattuna. Mallista yksi makuuhuone on muokattu suurentamaan oleskelutilaa ja kotiin on lisätty kellarikerros, josta löytyy autotalli. Olohuone ja keittiö on yhdistetty avaraksi kokonaisuudeksi. Koti pitää sisällään myös kolme makuuhuonetta, tilavan kodinhoitohuoneen ja upeat pesutilat tuplasuihkulla ja tyylikkäällä saunalla.  Huoneistoalaa kodissa on 114 m² ja kerrosalaa 129 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja keskustelemaan asiantuntevien hirsitalomyyjiemme kanssa!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Antti Kivinen, 040 670 7632

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

TILAA HIRSITALOKIRJA

Antti Kivinen
Antti Kivinen
Keski-Suomi, Etelä-Savo