Hirsitaloesittely Espoossa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Espooseen tiistaina 2.11. klo 17-20!

Esittelyssä tyylikäs muuttovalmis hirsitalo Rusko 143 -mallista asiakkaan toiveiden mukaan muokattuna. Kodissa on kolme makuuhuonetta, yksi työhuone ja iso yhdistetty olohuone-keittiö. Talossa on tilava kodinhoitohuone, pesuhuone kylpyammeella ja viihtyisä sauna vastakkain istuttavilla lauteilla. Kodin yhteydessä on myös autotalli.  Kodin kerrosala on 185 m² ja huoneistoala 172 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Joonatan Voutilainen, 040 630 8662

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Espoo-pohjakuva

Joonatan Voutilainen
Joonatan Voutilainen
Pk-seutu, Uusimaa