Hirsitaloesittely Espoossa

Tervetuloa hirsitaloesittelyyn Espoon Niipperiin torstaina 25.11. klo 16-19!

Esittelyssä sisustusta vaille valmis hirsitalo. Kodissa on kolme makuuhuonetta, yksi työhuone sekä avara olohuone tyylikkäällä takka-leivinuunilla. 15 neliöinen keittiö pitää sisällään runsaasti tilaa kokkailulle. Isolta terassilta on pääsy olohuoneen lisäksi tilavaan kodinhoitohuoneeseen. Pesutiloissa on viihtyisä sauna sekä erillinen wc. Kodin yhteydessä on myös autotalli ja 10 neliön varastotila. Kodin kerrosala on 143 m² ja huoneistoala 153 m².

Tule tutustumaan luonnollisesti parhaaseen Finnlamelli-kotiin ja kuulemaan lisää Suomen suosituimmista muuttovalmiista hirsikodeista!

Osoite: Pikkunevantie 24 B, 02920 Espoo

Arvomme kaikkien 16.12.2021 mennessä taloesittelyissämme käyneiden ja arvontaan osallistuneiden kesken 1000 € arvoisen lahjakortin Finnish Design Shopiin tai Verkkokauppa.comiin! Katso arvonnan ehdot tästä.

Kohteen esittelee,

Risto Löppönen, 040 869 8668

(Huom! Ilmoituksen kuva ei ole tästä kohteesta.)

Vallitsevan tilanteen vuoksi, ethän tule paikanpäälle sairaana. Suosittelemme, että peset kädet kotoa lähtiessäsi. Esittelyssä on saatavilla käsidesiä. Mikäli sinua yskittää tai aivastuttaa, suojaathan suusi ja nenäsi hihalla tai kertakäyttöisellä nenäliinalla. Pidäthän myös turvavälin muihin ja käytät kasvomaskia. Saatamme joutua rajoittamaan henkilömäärää talon sisällä. Kiitos!

Tilaa hirsitalokirja

Risto Löppönen
Risto Löppönen
Pk-seutu, Uusimaa