Sisustusvalmis Finnlamelli-hirsitalo pihakuva

Tontti-ilta Jyväskylässä – vinkkejä hirsirakentamisen ensiaskeleille

Ahjokatu 18, Jyväskylä

16.11.2023 16:30-19:00

Unelmoitko hirsitalosta Keski-Suomessa, mutta kaipaat apua aloittamiseen ja sopivan tontin valintaan? Lämpimästi tervetuloa Jyväskylän studiollemme viettämään Tontti-iltaa torstaina 16.11. klo 16:30-19!

Yhdessä Designtalon kanssa järjestetyssä tapahtumassa pääset keskustelemaan osaavien ja ihastuttavien talomyyjiemme kanssa, jotka ovat valmiita auttamaan sinua rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Illan aikana jaamme parhaat vinkkimme tontin valintaan: mitä huomioida rakennuspaikan valinnassa ja miten valita siihen sopiva talomalli. Voimme yhdessä tarkastella erilaisia tonttivaihtoehtoja ja tehdä alustavia budjettilaskelmia hirsikodin rakentamiseen liittyen. Parasta on, että osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Tule viettämään informatiivinen ilta kanssamme ja aloittamaan matka kohti unelmiesi hirsikotia yhdessä Suomen suurimman pientalotoimittajan, DEN Finlandin, asiantuntijoiden kanssa!

Hirsitalon esittelee:

Antti Kivinen

Antti Kivinen

Keski-Suomi, Etelä-Savo, Päijät-Häme, Kymenlaakso

040 670 7632

if.illemalnnif@nenivik.ittna

finnlamelli hirsitaloesittely

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 31.12.2023 mennessä osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.