Hirsitaloesittely Espoossa

Antreantie 7, Espoo

13.9.2022 16:00-19:00

Mallisto: Muunneltava


Tervetuloa tutustumaan Espoon Laajalahteen upeaan taloyhtiön toteuttamaan neljän hirsitalon kokonaisuuteen!

Tämä muuttovalmiskohde on oiva tutustumiskohde myös ammattirakentajille. Esittelemme kaksi ihanaa kotia, talot D ja B. Talot on suunniteltu asiakkaiden toiveiden mukaan kuittenkin noudattaen samaa pohjaratkaisua ja tehokasta tilankäytön linjaa; tilava olohuone-ruokailutila-keittiö, makuuhuoneiden määrät vaihtelevat kolmesta neljään, pesutilat kompaktina kokonaisuutena. Pulpettikatto ja moderni ulkonäkö istuvat hyvin myös tähän Espoon keskeiselle paikalle, palvelujen läheisyyteen rakennettuun hirsitalokokonaisuuteen. Talot on ketjutettu toisiinsa autokatoksella.

Esittelyssä olevista upeista taloista talo D on myytävänä! Talossa on kolme makuuhuonetta ja huoneistoala on 120,5 m². D -talon myyntiä hoitaa Pekka Määttänen, p. 050 3112 301, moc.liamg@attaamip.

Esittelyssä mukana myös ammattirakentajien avainasiakaspäällikkö Harri Ruokonen, p. 050 5418 790, if.ned@nenokour.irrah.

Tervetuloa tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin!

Esittelyssä on saatavilla käsidesiä ja kasvomaskeja.

Pohjakuva talosta D.

Hirsitalon esittelee:

Risto Löppönen

Risto Löppönen

Pk-seutu, Uusimaa

040 869 8668

if.illemalnnif@nenoppol.otsir

finnlamelli hirsitaloesittely

Tule taloesittelyyn ja osallistu 300 € lahjakortin arvontaan

Tule tutustumaan Suomen suosituimpiin muuttovalmiisiin hirsikoteihin paikan päälle ja osallistu arvontaan. Arvomme 30.6.2023 mennessä osallistuneiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin Verkkokauppa.comiin.

Finnlamelli esitteen tilaus

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.